Αυτό το τζιν έκανε τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα να φαίνονται δίμετρα

Η νέα φωτογραφία στο instagram που άναψε φωτιές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αυτό το τζιν έκανε τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα να φαίνονται δίμετρα

Η αλήθεια είναι πως η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα συγκλονιστικό κορμί με δίμετρα πόδια και κοιλιακούς που κλέβουν τα βλέμματα. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό μια φωτογραφία για να ευχαριστεί τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε λόγω της ονομαστικής της εορτής αλλά το βλέμμα το δικό μας έπεσε στο απίστευτο τζιν που φορούσε.

Η Ελένη Φουρέιρα φημίζεται για το εκκεντρικό και μοναδικό στιλ της και το χειμώνα προτίμησε πολύ το τζιν καμπάνα που μάλιστα είναι και η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2020.

Αυτή είναι η φωτογραφία με το τζιν, στην οποία φαίνονται δίμετρα τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα

 Ελένη Φουρέιρα τζιν παντελόνι

Αν θες κι εσύ να ακολουθήσεις την τάση αυτή παρακάτω σου προτείνουμε τρόπους για να φορέσεις το παντελόνι καμπάνα που κρύβεις στη ντουλάπα σου.

  • Φρόντισε το παντελόνι που θα αγοράσεις να είναι μακρύ, τόσο όσο να κρύβει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Δεν δείχνει καθόλου κομψό όταν είναι σχετικά κοντό και φουσκώνει γύρω από τα πόδια σου. Επιπλέον, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείχνεις πιο ψηλή, χωρίς να καταβάλλει υπερβολική προσπάθεια.
  • Τα φαρδιά κομμάτια δείχνουν πιο εντυπωσιακά όταν φοράμε μια ζώνη, για να τονίσουμε περισσότερο την μέση μας. Για να το κάνεις όμως αυτό θα πρέπει να έχεις φορέσει και την ανάλογη μπλούζα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ιδανική μπλούζα που μπορείς να φορέσεις είναι κάποια εφαρμοστή και μάλιστα από λεπτό ύφασμα.
  • Παρά το γεγονός ότι ένα εφαρμοστό μπλουζάκι ή ακόμη και ένα crop top είναι ο πιο κολακευτικός τρόπος για να φορέσεις τις καμπάνες, έχεις πάντα την επιλογή να τις συνδυάσεις με κοντά φορέματα και από πάνω μια πουκαμίσα ή και μόνο με ένα oversized πουκάμισο και μια λεπτή ζώνη στην μέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική πρόταση και για τις βραδινές σου εξόδους.

Κι αν θέλετε να συνδυάσετε με πλατφόρμα την δική σας καμπάνα σας βρήκαμε ένα σούπερ ζευγάρι στα Stradivarius! Δείτε τις εδώ γιατί έχουν λίστα αναμονής!