Ελένη Μενεγάκη: Αντί να κοιτάζουν όλοι την μικρή Μαρίνα, κοιτούσαν την τσάντα της! Δεν φαντάζεστε πόσο της κόστισε

Έχουμε τιμή και μαγαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Αντί να κοιτάζουν όλοι την μικρή Μαρίνα, κοιτούσαν την τσάντα της! Δεν φαντάζεστε πόσο της κόστισε

Η Ελένη Μενεγάκη φημίζεται για το καλό και ταυτόχρονα ακριβό της γούστο. Προσφάτως και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει στον αέρα του ALPHA πως αποχωρεί ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε έχοντας στο πλευρό της τόσο τον αγαπημένο της Ματέο όσο και την μικρή Μαρίνα. Βέβαια, όλα τα βλέμματα τα συγκέντρωσε η τσάντα της και γι'αυτό βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες και... δεν φαντάζεστε πόσο της κόστισε αυτό το κομμάτι.

Η Ελένη Μενεγάκη σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να τραβάει τα βλέμματα με το στιλ της κι ότι φοράει συνήθως ξεπουλάει σαν τρελό τις επόμενες ώρες στα καταστήματα. Στην βόλτα που έκανε, λοιπόν, με την οικογένειά της στην περιοχή Αχαρνές στις 15/5 επέλεξε να φορέσει ένα μίντι φόρεμα από την εταιρεία Fashion Access που από 129 € τώρα μπορείτε να το βρείτε στα 116 € και τσάντα Hermes με ενδεικτική τιμή 11.000 €.

Αυτή είναι η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη που κοιτούσαν όλοι

Ελένη Μενεγάκη πανάκριβη τσάντα

Να τονίσουμε, πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εκείνη την ημέρα απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο να δίνουν καυτά φιλιά μπροστά στη μικρή Μαρινούλα! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ!

Επίσης, να τονίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία σε μια συγκεκριμένη τσάντα όταν ανοίγει ο καιρός. Ιδού:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή την τσάντα δεν αφήνει από τα χέρια της! Κοστίζει 89 ευρώ!

Ποιας εταιρίας είναι και τι το τόσο ιδιαίτερο έχει ώστε η Ελένη να μην την αποχωρίζεται; Μιλάμε για την κίτρινη τσάντα της εταιρίας Dune London που «έβγαλε» το καλοκαίρι μαζί με την παρουσιάστρια! Την εντοπίσαμε στα Nak Shoes και κάνει 89 ευρώ! Η αλήθεια είναι πως έχει βγει sold out, αλλά δεν αποκλείεται να ξανακυκλοφορήσει....

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Διακόπηκαν εκτάκτως οι διακοπές της! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε πάνω από 1.000 ευρώ για αυτή τη κίτρινη τσάντα! Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά...