Ελένη Μενεγάκη: Τα καυτά φιλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο μπροστά στην κόρη τους

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Τα καυτά φιλιά με τον Ματέο Παντζόπουλο μπροστά στην κόρη τους

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο να δίνουν καυτά φιλιά και αγκαλιές μπροστά στην μικρή τους κόρη, Μαρίνα! Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Λένε πως η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για ένα ζευγάρι που θέλει να αντέξει στην πάροδο των χρόνων. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ανήκουν στα ζευγάρια που ξεπέρασαν τα περιβόητα «7 χρόνια φαγούρας», κάτι που αποτυπώνεται και στον φακό του YOU στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το τέλος της καραντίνας.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Συγκεκριμένα, μετρούν δέκα χρόνια γνωριμίας, εκ των οποίων τα πέντε ως παντρεμένοι, λίγα ωστόσο φαίνεται να έχουν αλλάξει από τον πρώτο καιρό που συστήθηκαν από κοινού, και αυτά προς το καλύτερο. Πλέον χαίρονται ανοιχτά τον έρωτά τους και για του λόγου το αληθές, τους συναντήσαμε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά στην περιοχή των Αχαρνών την περασμένη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως μια ημέρα μετά ο Ματέο Παντζόπουλος αναχώρησε εσπευσμένα για την Άνδρο, δείτε εδώ ποιος ο λόγος! Παρέα τους βρισκόταν η κόρη που έχουν αποκτήσει, η 4χρονη Μαρίνα, που πλέον τους συνοδεύει όλο και συχνότερα.

Η μικρή, που σιγά-σιγά γίνεται ολόκληρη δεσποινίδα, σε λίγο καιρό θα πάει σχολείο και αυτήν την περίοδο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας του Alpha, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση, αφήνοντας για λίγο τα επαγγελματικά στην άκρη.

Εκεί, άλλωστε, φαίνεται να έχουν κλείσει τα μέτωπα, με την εκπομπή της να ρίχνει «αυλαία» στα μέσα Ιουλίου και εκείνη να αποχωρεί από τον Alpha στα τέλη του ίδιου μήνα με τη λήξη του συμβολαίου της, μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Όσον αφορά το επόμενο βήμα, οι «μνηστήρες» τής έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα, εκείνη ωστόσο κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου με τα καυτά φιλιά μπροστά στην κόρη τους, Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες εγκυμοσύνες...

Σήμερα έχει μία ευτυχισμένη οικογένεια και χαίρεται τα τέσσερα παιδιά της, ωστόσο, όπως παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής της, πέρασε δύσκολα μέχρι να τα αποκτήσει. «Όσοι συνεργάτες μου με έχουν ζήσει στις εγκυμοσύνες μου ξέρουν ότι τον πρώτο καιρό είμαι χάλια! Πολύ χάλια! Τόσο που δεν κουνιέμαι από το κρεβάτι μου» έλεγε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια παίρνοντας παράδειγμα από την περίοδο που περίμενε το δεύτερο παιδί της, τη 15χρονη σήμερα Λάουρα, για να συνεχίσει: «Νόμιζαν οι άνθρωποι ότι δεν μου άρεσε το ξενοδοχείο, το φαγητό, αλλά εγώ έκανα όλο εμετούς… Δέκα μέρες διακοπές δεν κουνήθηκα από το δωμάτιο. Δεν άντεχα ούτε την αντηλιά!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ