Εκρηκτική η νέα εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου - Με κίτρινο μίνι φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Εκρηκτική η νέα εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου - Με κίτρινο μίνι φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή

Εκρηκτική η νέα εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου με ένα κίτρινο μίνι φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και είχε πάρα πολλά να πει με την παρουσιάστρια.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν στην Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της για τη γνωριμία και τον γάμο τους, για τη συμμετοχή τους στο J2US και τη συγκίνηση που ένιωσαν όταν τραγούδησαν τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, αλλά και στο ενδεχόμενο να αναλάβουν την παρουσίαση πρωινής εκπομπής.

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι κίτρινο φόρεμα και ήταν άκρως εντυπωσιακή δίπλα στον σύζυγο της. Η εμφάνιση της και το σώμα της σίγουρα έκλεψαν τις εντυπώσεις. Πολλά έχουν ακουστεί βέβαια για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, και την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν στο Open. Δείτε εδώ τι απάντησαν εκείνοι.

Δείτε το βίντεο:

Λίγες ημέρες πριν την εκρηκτική εμφάνιση η Ελένη Χατζίδου "λύγισε" για τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου, ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US το τραγούδι «Καλοκαιρινά Ραντεβού», με την αγαπημένη τραγουδίστρια να "λυγίζει" στη σκηνή με τα σχόλια που δέχθηκε ο παρτενέρ της.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί κάθε εβδομάδα να δείχνει τον καλύτερό του εαυτό και να αποσπά καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Η σημερινή τους εμφάνιση δεν ενθουσίασε τους κριτές, ωστόσο οι δυο τους έδειξαν να το ευχαριστιούνται πάρα πολύ και για το λόγο αυτό, η Ελένη Χατζίδου στεναχωρήθηκε με όλα όσα άκουσε.

Αυτό είναι το σημείο στο οποίο "λύγισε" η Ελένη Χατζίδου

Το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι, και μάλιστα, ζήτησαν τη γνώμη της αγαπημένης τους κόρης, Μελίτας, με την οποία μίλησαν σε βίντεο κλήση ενώ έκαναν πρόβα.

Ο Ετεοκλής Παύλου δέχθηκε χαμογελαστός την κριτική ωστόσο η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε το παράπονό της, με τη Δέσποινα Βανδή να την παρηγορεί και να της εξηγεί πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται.