Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Τους ρώτησαν για την εκπομπή στο Opentv και έδωσαν αινιγματική απάντηση

«Ότι γυρίζει, μυρίζει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Τους ρώτησαν για την εκπομπή στο Opentv και έδωσαν αινιγματική απάντηση

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να παρουσιάζουν την δική τους καλοκαιρινή εκπομπή στον Opentv. Μάλιστα, δημοσιογράφος του «Ευτυχείτε» τους ρώτησε τι ισχύει τελικά και το ζευγάρι έδωσε μια αινιγματική απάντηση,

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι ιθύνοντες των σταθμών βρίσκουν τα πρόσωπα που θα μπουν στο τιμόνι της παρουσίασης την καλοκαιρινή σεζόν. Το Opentv, όπως φαίνεται σκέφτεται ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τσάκωσε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο πλατό του σταθμού και δεν γινόταν να μην τους ρωτήσει τι ισχύει τελικά.

Συγκεκριμένα, ραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά «διακοπές στο OPEN δεν γίνονται; Αφού το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά, δεν θα είμαστε στο J2US; Ότι γίνει, το μαθαίνεται… Όποιος γυρίζει, μυρίζει»

«Ότι γίνει, θα το μάθετε πρώτοι! Θα το μάθετε πρώτοι, να είστε σίγουρου» πρόσθεσε, ο Ετεοκλής Παύλου. «Δεν υπάρχει τώρα κάτι για να μάθετε, αν γίνει κάτι θα το μάθετε σίγουρα».

«Εμάς θα μας άρεσε πολύ! Γιατί όχι; Και στην τελική είναι κάτι που οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμαστεί, γιατί όχι; Άμα θέλω εγώ να ονειρευτώ; Ε; Σταματάνε τα όνειρα; Δεν σταματάνε τα όνειρα! Ποιος θα μου τα κόψει εμένα τα όνειρα; Οπότε δοκιμάζεσαι και άμα δεν κάνεις, δεν κάνεις ρε παιδί μου! Φεύγεις, εξαφανίζεσαι».

«Πολύ ωραίο κανάλι το OPEN! Α, μας αρέσει! Καταρχήν έχει πάρα πολύ ωραίες εκπομπές, έχει πάρα πολύ ωραίους παρουσιαστές, πάρα πολύ ωραίους παραγωγούς, πάρα πολύ ωραίους ρεπόρτερ, πολύ ωραίους κάμεραμεν» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Ελένη Χατζίδου. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, απολαμβάνουν κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου τους με την μικρή τους Μελίτα. Οι φωτογραφίες θα σας «λιώσουν».

Τι είχαν αποκαλύψει οι «Κου κου» για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και το Opentv;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κούκου», ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, το Open φαίνεται να έχει κάνει πρόταση σε ένα αγαπημένο ζευγάρι του «Just the 2 of us». Έχουν γίνει πολύ αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό και τους πιστεύουν επίσης πολύ.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου οι οποίοι προορίζονται για μια καλοκαιρινή εκπομπή. Εκκρεμούν ωστόσο, κάποιες συζητήσεις πιο συγκεκριμένες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να καταλήξει το ζευγάρι σε μια απόφαση.

Από την άλλη, όμως ο Alpha θέλει να βγάλει στον αέρα μια νέα infotainment εκπομπή, στη ζώνη 10:00 – 13:00. Το πρόσωπο που σκέφτεται είναι ένας συνεργάτης «βόμβα» της Ναταλίας Γερμανού και έχουμε εδώ το όνομα του.