Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και τα τρυφερά λόγια - «Η υπέρτατη ευλογία»

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και τα τρυφερά λόγια - «Η υπέρτατη ευλογία»

Με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο η Ελένη Χατζίδου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την κορούλα της, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες. «Η υπέρτατη ευλογία», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, από την ημέρα που ήρθε στο κόσμο η μικρή Μελίτα, πλέουν σε πελάγη ευτυχία και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους. Μάλιστα, σε λίγους μήνες έχουν προγραμματίσει να γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος, μαζί και με την βάπτιση της μικρής.

Ωστόσο, να πούμε πως έχουν ένα σοβαρό εμπόδιο με αποτέλεσμα να υπάρξει περίπτωση να αναγκαστούν να αναβάλουν την γαμοβάπτιση. Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από το Πρωινό Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Χθες, ωστόσο με αφορμή την γιορτή της μητέρας η Ελένη Χατζίδου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον κορούλα της από τις πρώτες ημέρες που είχε έρθει στον κόσμο. Τα λόγια στην λεζάντα της φωτογραφία της στο Instagram είναι πολύ τρυφερά.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου. Αυτή είναι μια απ τις πρώτες μας φωτογραφίες στο μαιευτήριο...
Αυτό το πανέμορφο πλασματάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο κάθε μέρα κ μου διδάσκει απίθανα πράγματα! Εύχομαι σε όλες σας που θέλετε να γίνετε μανούλες να τα καταφέρετε πολύ συντομα! Γιατί είναι η υπέρτατη ευλογία,μοναδικό ασύγκριτο συναίσθημα... Σ ευχαριστώ @eteoklispavlou».

Η φωτογραφία του Ετεοκλή Παύλου και τα τρυφερά λόγια για την Ελένη Χατζίδου

Ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μία πραγματικά υπέροχη ανάρτηση για την Ελένη Χατζίδου και δε σας κρύβουμε πως "λιώσαμε" κανονικά με τα λόγια του για την σύζυγό του, στα οποία περιέγραψε το μεγαλύτερο θαύμα που ζήσανε με την γέννηση της κόρης τους.

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε λιγο πριν σπάσουν τα νερά της γυναίκας μου, λίγο πριν ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ανθρωπότητας..λίγο πριν την γέννηση της κόρης μας! Η Ελένη μου θα γινόταν μανούλα από ώρα σε ώρα.. Αυτό που δεν ήξερε όμως και οφείλω να το μοιραστώ δημόσια μαζί σας είναι πως έγινε μια εξειρετικη μητέρα με όλη την σημασία της λέξης.Αυτη η λέξη έχει τεράστια βαρύτητα και ευθύνη.. μια ευθύνη που η @eleni.hatzidou αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και την θαυμάζω τόσο πολύ για αυτό..

Ένα χρόνια πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστω είναι τα λιγότερα που μπορώ να της πω σήμερα.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελένη μου .. Γλυκιά μου μανούλα» έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου για την Ελένη Χατζίδου.