Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Προβλήματα με την γαμοβάπιση

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Προβλήματα με την γαμοβάπιση

Προβλήματα αντιμετωπίζουν η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγος της Ετεοκλής Παύλου, με τον θρησκευτικό γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση της κορούλας τους που είναι προγραμματισμένα να σημειωθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Το ζευγάρι μάλιστα, ήταν πολύ ενθουσιασμένο.

Το ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο του λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, είχαν κανονίσει να πραγματοποιηθεί και ο θρησκευτικός μαζί και με την βάπτιση της κόρης τους στις 19 Σεπτέμβρη, ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό στο Πρωινό η Νάνσυ Παραδεισανού η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλο αν όλα πάνε καλά θα πραγματοποιήσουν τη γαμοβάπτιση τον Σεπτέμβρη, ωστόσο με λιγότερους καλεσμένους από όσους είχαν υπολογίσει. Ωστόσο, αν «σκάσει» δεύτερο κύμα κορωνοϊού θα την προγραμματίσουν για την επόμενη Άνοιξη, αφού το ζευγάρι φοβάται πάρα πολύ, τόσο για την υγεία των καλεσμένων της, όσο και την υγεία της οικογένειας του.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος του Πρωινού, η Ελένη Χατζίδου αντιμετωπίζει προβλήματα και με το νυφικό της. Αφού κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχασε αρκετά κιλά και ουσιαστικά είναι λες και δεν έκανε ποτέ την πρόβα.

Ωστόσο, δείτε και το συγκινητικό μήνυμα του Ετεοκλή Παύλου προς την Ελένη Χατζίδου. "Θετική η αρνητική πάντα είναι...", έγραψε μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι το νυφικό της Ελένης Χατζίδου για την γαμοβάπτιση με τον Ετεοκλή Παύλου

Πριν από λίγα λεπτά, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία την ώρα που πρόβαρε το νυφικό της. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε θα είναι πριγκιπικό και το έχει σχεδιάσει ο Stylianos.

«Πρόβα νυφικού στον αγαπημένο μου @stylianos_atelier Αυτή τη φορά όχι για κάποια επίδειξη αλλά για να παντρευτώ τον άντρα των ονείρων μου @eteoklispavlou Στυλιανέ μου αφήνομαι στα χέρια σου κ στο ταλέντο σου...ξέρω πως εκείνη η μέρα θα είναι παραμυθένια...»,έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Έκανε μια ανάρτηση από καρδιάς στο Instagram και μίλησε ανοιχτά, προκαλώντας αν μη τι άλλο συγκίνηση.