Συγκλόνισε η Ελένη Χατζίδου - Έτσι θα πει για την αναπηρία του Ετεοκλή στο παιδί τους

Μίλησε ανοιχτά και παρέδωσε μαθήματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλόνισε η Ελένη Χατζίδου - Έτσι θα πει για την αναπηρία του Ετεοκλή στο παιδί τους

Συγκλόνισε πραγματικά με τα όσα έγραψε η Ελένη Χατζίδου, καθώς αποκάλυψε πως έτσι θα πει για την αναπηρία του Ετεοκλή στο παιδί τους. Έκανε μια ανάρτηση από καρδιάς στο Instagram και μίλησε ανοιχτά, προκαλώντας αν μη τι άλλο συγκίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ετεοκλής Παύλου, έχει χάσει μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε το ένα του πόδι. Το ζευγάρι, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ και ρωτήθηκε σχετικά με το πώς θα το διαχειριστούν, αναφορικά με την μικρή Μελίτα Δήμητρα.

«Ο Θέμης Γεωργαντάς μας έκανε μια εύστοχη ερώτηση.... Πώς θα διαχειριστούμε το θέμα της αναπηρίας του μπαμπά; Αγαπημένοι μου, να διδάξουμε στα παιδιά μας να δέχονται το διαφορετικό με την ίδια αγάπη» έγραψε στα social media και έλαβε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης. Το ζευγάρι άλλωστε, είναι από τα πιο αγαπητά στο κοινό και με το νέο του βήμα να βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ τι θα κάνουν, είναι τεράστιο project) θέλησε να μιλήσει για όλα!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής αναπηρία

Πώς έμεινε ανάπηρος από το ένα πόδι ο Ετεοκλής Παύλου πριν γνωρίσει την Ελένη Χατζίδου

Πριν από πέντε χρόνια κι ενώ εκείνος εργαζόταν στο χώρο της υποδοχής ενός κλαμπ των Αθηνών, δέχτηκε κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού επεισοδίου δυο σφαίρες από γόνο γνωστής οικογένειας. Ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή, κι ο Ετεοκλής οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετό διάστημα. Κατάφερε να επιζήσει αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν το δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δεξί του άκρο. Όπως ο ίδιος λέει, ο ακρωτηριασμός του ποδιού του δεν τον πτόησε καθόλου. Άλλωστε πλέον κοιτάει μπροστά και χαμογελάει δίπλα στην γυναίκα και το παιδί του