Σε εκπομπή του Open tv η Ελένη Χατζίδου - Η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Έλαμπε από χαρά και έκανε την ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε εκπομπή του Open tv η Ελένη Χατζίδου - Η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Με μια φωτογραφία από τα παρασκήνια ανακοίνωσε η Ελένη Χατζίδου ότι θα βρίσκεται σε εκπομπή του Open tv! Όλες οι λεπτομέρειες για το μεγάλο της βήμα, στο οποίο φυσικά και την στηρίζει ο Ετεοκλής Παύλου.

Η τραγουδίστρια, λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της, είναι έτοιμη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο και περιμένει με χαρά. Η Ελένη Χατζίδου, θα βρεθεί σε εκπομπή του Open tv και μάλιστα θα έχει πολύ κεντρικό ρόλο.

Ο λόγος για το show Just the 2 of us, στο οποίο επαγγελματίες celebrities τραγουδούν με άλλους, καταξιωμένους στον χώρο τους. Τα γυρίσματα για τις επίσημες φωτογραφίες έχουν ξεκινήσει και η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη με εκείνη μέσα!

Εμείς να ευχηθούμε, καλή επιτυχία στην Ελένη και να τονίσουμε ότι ήδη από χτες σας γράψαμε την κριτική επιτροπή.... Έχει πρόσωπα φωτιά!

Ελένη Χατζίδου Open tv

Ποιοι άλλοι θα βρεθούν στην εκπομπή του Open tv εκτός από την Ελένη Χατζίδου

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ανάμεσα σε αυτούς που προσέγγισε ο παρουσιαστής και παραγωγός του show για το καστ των παικτών, εκτός από την σύζυγο του Ετεοκλή Παύλου, βρίσκονται η Ζένια Μπονάτσου, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, αλλά και ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος που κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και η Χρύσπα.

Η Χρύσπα μάλιστα έχει αποδείξει με τη συμμετοχή της στο YFSF ότι πέρα από ταλέντο διαθέτει αμεσότητα και μπορεί να σταθεί τηλεοπτικά.

Ακόμα, λίγο πριν κλείσουν για το show σύμφωνα πάντα με το «Ευτυχείτε», είναι η Ιωάννα Τούνη, ο Νίνο ο Ορέστης Τζιόβας αλλά και η Νατάσα Καλογρίδη. Τέλος, πρόταση για το Just The Two Of Us έχουν δεχθεί η Τζούλια Νόβα και η Κατερίνα Λιόλιου.

Και ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν το show θα βγαίνει ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένο, όλα δείχνουν πως Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και ίσως ο Χρήστος Μάστορας ή η Δέσποινα Βανδή θα βρεθούν στην επιτροπή.