Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου! Το μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Χατζίδου - "Θετική η αρνητική πάντα είναι..."

Τα λόγια του θα σας λυγίσουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου! Το μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Χατζίδου -

Συγκινεί με το τελευταίο του μήνυμα ο Ετεοκλής Παύλου! Ο ίδιος θέλησε να δώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Χατζίδου για την βοήθειά της και να δώσει ένα sneak peek για την επόμενη βδομάδα λέγοντας, "Θετική η αρνητική κριτική πάντα είναι σεβαστή και θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Οι δυο τους χόρεψαν χτες και ξεσήκωσαν όλο το twitter, καθώς και τους κριτές που ήταν εκεί διατηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Όπως ανέφερε το ζευγάρι αυτή ήταν μια δοκιμασία για αυτούς, μιας και οι δυο τους ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Το μήνυμα του Ετεοκλή Παύλου στην Ελένη Χατζίδου

Θέλοντας λοιπόν να ευχαριστήσει την αγαπημένη του για την βοήθεια στο χθεσινό σόου, ο ίδιος έσπευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε ένα μοναδικό μήνυμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Ένα μεγάλο ευχαριστω στην coach μου eleni.hatzidou και ένα ακόμα μεγαλύτερο στο κόσμο για την απεριόριστη αγαπη που μας δείχνει. Ευχομαι να τους μεταφέραμε σε μια ντισκοτέκ με την χθεσινή μας εμφάνιση στο j2us_gr, όσο για την κριτική...θετική η αρνητική πάντα είναι σεβαστή και θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε μας εμφάνιση...για την επόμενη εβδομάδα έρχεται κάτι τελείως διαφορετικό..

σκοπός της coach μου είναι να διαγωνιστούμε σε όλα τα είδη των τραγουδιών... φυσικά και δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε την ραπ αφού την θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνική μουσικής και με απόλυτο σεβασμό προσπαθήσαμε να την ερμηνεύσουμε... Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την αγαπη που μας δείχνετε". Δείτε ωστόσο και την νέα διακόσμηση στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και το Ετεοκλή Παύλου που "μυρίζει" άνοιξη!

Δείτε τον Ετεοκλή Παύλου να ραπάρει στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου

Οι δυο τους μοιράστηκαν μία διαφορετική εκδοχή τους και από ότι φαίνεται, πέτυχε. Δείτε την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.