Νέα διακόσμηση στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και το Ετεοκλή Παύλου - Δείτε φωτογραφία από το σαλόνι τους

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα διακόσμηση στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και το Ετεοκλή Παύλου - Δείτε φωτογραφία από το σαλόνι τους

Τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και ο Ετεοκλής Παύλου, παραμένουν σπίτι όπως όλοι μας, και περνάνε τον χρόνο τους δημιουργικά, αλλάζοντας την διακόσμηση στο σπίτι τους. Δείτε φωτογραφία από το σαλόνι τους και το νέο "look" που αποφάσισαν να κάνουν εν όψη Πρωτομαγιάς.

Οι μέρες στο σπίτι με τη μικρή Μελίτα δείχνουν να κυλούν υπέροχα τόσο για την Ελένη Χατζίδου όσο και για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου, με τους δυο τους να απολαμβάνουν κάθε λεπτό που ζουν μαζί με την κορούλα τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Δεν είναι και λίγες οι φορές, που οι δυο γονείς επιλέγουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις στιγμές τους με την Μελίτα μέσα από το σπίτι, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αλλά και την νέα τους καθημερινότητα γενικά.

H φωτογραφία από το σαλόνι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Έτσι, λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που είχε η μικρή στο νοσοκομείο, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μοιραστεί κάτι πιο ευχάριστο στον λογαριασμό της και αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο της decor στο σαλόνι της, τώρα που πλησιάζει και η Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα η ίδια σκέφτηκε να φέρει την Άνοιξη λίγο πιο νωρίς στο σπίτι της και να κρεμάσει στο τζάκι της ένα υπέροχο στεφάνι από ροζ και άσπρα λουλούδια που έκαναν την διαφορά.

Νέα διακόσμηση σαλόνι Ελένης Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου

Η ίδια άλλωστε αγαπά τις όμορφες και μικρές λεπτομέρειες, τόσο στο χώρο και την εμφάνισή της, όσο φυσικά και στη ζωή, για αυτό και σκέφτηκε να μοιραστεί το νέο της "εύρημα" μαζί με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε και την πρόσφατη ανάρτηση για την κόρη της

«Πόσες φορές έχετε δώσει κ εσείς επικές μάχες για να φαει το φαγητό του το νινι σας? Ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό τις φρουτόκρεμες κ τις λαχανοκρεατοκρεμες κ το τι φαγητοχειροβομβιδα πέφτει δε λέγεται. Έχω φάει κρέμα στο μάτι, στα μαλλιά κ φυσικά στα ρούχα κ στη μάχη του φαγητού το σκορ είναι πάντα Μαμα-Μελιτα 0-1» έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.