Η Ελένη Χατζίδου με «καυτό» λευκό σορτσάκι - Έκανε το ντύσιμο του καλοκαιριού

Πάρτε ιδέες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Ελένη Χατζίδου με «καυτό» λευκό σορτσάκι - Έκανε το ντύσιμο του καλοκαιριού

Η Ελένη Χατζίδου έβαλε «καυτό» λευκό σορτσάκι και έκανε σίγουρα το ντύσιμο του καλοκαιριού. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα σύνολο, το οποίο μπορείς άνετα να φορέσεις για μια χαλαρή βόλτα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Η τραγουδίστρια προσέχει το σώμα της και φροντίζει πολύ την διατροφή της και τον εαυτό της. Δεν θα μπορούσε και αλλιώς βέβαια, αφού ο σύζυγος της είναι personal trainer και την έχει βάλει σε εντατικό πρόγραμμα.

Η ίδια διέθετε και πριν την γέννηση της κόρης της ένα εντυπωσιακό σώμα, ωστόσο και πλέον έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να αποκτήσει και πάλι την λεγόμενη μέση δαχτυλίδι. H Ελένη Χατζίδου, όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι, παίρνει στο ποδήλατο της και ξεκινάει τις βόλτες της στην γειτονιά για να γυμναστεί.

Η ίδια κάνει ποδήλατο και μέσα στο σπίτι αρκετά και έτσι λοιπόν διατηρείται σε φόρμα με τα αποτελέσματα να είναι σίγουρα ξεκάθαρα, καθώς το σώμα της και τα γυμνασμένα πόδια της σε μαγνητίζουν.

Στο σπίτι της η Ελένη Χατζίδου έχει ένα όργανο γυμναστικής το οποίο όπως φαίνεται λατρεύει, αφού με αυτό γυμνάζεται καθημερινά, όπως έχουμε δει και από άλλες αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ετοιμάζει και το γάμο του.

Η Ελένη Χατζίδου με «καυτό» λευκό σορτσάκι

Πριν λίγο ανέβασε ένα βίντεο από το σπίτι της με το σορτσάκι και τα πόδια της μαγνήτισαν τους πάντες. Τα αποτελέσματα της γυμναστικής είναι ολοφάνερα πάνω της και την έχουν κάνει κορμάρα.

 Ελένη Χατζίδου λευκό σορτσάκι