Ελένη Χατζίδου: Με αυτή την τουαλέτα θα ξεσηκώσει τα πλήθη στο J2US - Μοναδική εμφάνιση

Έτσι θα εμφανιστεί στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Με αυτή την τουαλέτα θα ξεσηκώσει τα πλήθη στο J2US - Μοναδική εμφάνιση

Η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την τουαλέτα που πρόκειται να δούμε ότι θα φοράει, στο αυριανό επεισόδιο του J2US. Η εμφάνιση της είναι μοναδική και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Η τραγουδίστρια την οποία απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο μέσα από τη συχνότητα του Open, πρόκειται για ακόμη μια ημέρα να μας ταξιδέψει με το κομμάτι που θα ερμηνεύσει μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε την απίστευτη εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή του μουσικού show με μια απίστευτη maxi τουαλέτα σε χρυσό, μαύρο και λευκό χρώμα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ελένη Χατζίδου θα παντρευτεί τον Ετεοκλή Παύλου και με θρησκευτικό γάμο. Δείτε την τοποθεσία.

Τι θα δούμε στο J2US με την Ελένη Χατζίδου;

Κάθε νέο act είναι μια καινούργια πρόκληση για τα 8 ζευγάρια του «Just The 2 Of Us», με τον ανταγωνισμό όσο περνά ο καιρός να μεγαλώνει και την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων να εντυπωσιάζει.

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει τον παλμό, οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και τίποτα δεν είναι δεδομένο! Αξίζει ωστόσο να ρίξετε μια ματιά και στα δύο πρόσωπα που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δείτε τα εδώ και δεν θα το πιστεύετε.

J2US επεισόδιο Σαββάτου

Και αυτό το Σαββατόβραδο οι διαγωνιζόμενοι κλέβουν την παράσταση, καλωσορίζοντάς μας σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι, με δύο εμφανίσεις-έκπληξη, όταν οι παίκτες χωρίζονται σε ομάδες: αγόρια-κορίτσια.

Γέλιο, θέαμα, αλλά και συγκίνηση γίνονται οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Ποια εμφάνιση έκανε τη Βίκυ Σταυροπούλου να ανατριχιάσει; Τι συνέβη και ο Τρύφωνας Σαμαράς φλέρταρε με τον άσσο στη βαθμολογία;

Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φιλά on air τον Χρήστο Ζώτο;

Ποια ερμηνεία θα κάνει τη Δέσποινα Βανδή να πει πως είναι ό,τι ωραιότερο έχει δει στη σκηνή του J2US; Τι φόρτισε τόσο έντονα συναισθηματικά την Κόνυ Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό και δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους;

Ποιο ζευγάρι κλέβει ένα κομμάτι από την καρδιάς της Μαρίας Μπακοδήμου και ποιο performance βρίσκει ο Σταμάτης Φασουλής ‘μεθυστικό’;

Μοναδικές ερμηνείες και ανεπανάληπτες στιγμές κάνουν το πλατό να ταρακουνηθεί από τα χειροκροτήματα!

Ραντεβού στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι, το Σάββατο στις 22:00 στο OPEN.