Just the 2 of us - Spoiler: Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη προς αποχώρηση

Το ένα σίγουρα δεν θα το περιμένατε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Just the 2 of us - Spoiler: Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη προς αποχώρηση

Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη του Just the 2 of us που είναι υποψήφια προς αποχώρηση του βράδυ του Σαββάτου. Τα γυρίσματα για το 8ο live πραγματοποιήθηκαν και έγιναν γνωστά τα ζευγάρι τα οποία μπορεί να φύγουν από το παιχνίδι.

Την αποκάλυψη έκανε η Βίκυ Κάβουρα η παρουσιάστρια του show backstage και το ένα από τα δυο ζευγάρια που ανέφερε δεν το περιμέναμε.

Το ένα λοιπόν είναι η Άρτεμις Ματαφιά με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και το άλλο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο. Εσείς ποιος λέτε ότι θα αποχωρήσει; Δείτε ωστόσο και τον έρωτα που αποκαλύφθηκε μέσα στο j2us.

Just the 2 of us  Spoiler αποχώρηση

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε το τέλος του "Just the 2 of Us"

Η αλλαγή στην ώρα γιατί έγινε;

Γιατί κρίναμε ότι λόγω καλοκαιριού 21.00- 22.00 είναι ακόμα νωρίς και ορισμένοι μπορεί να γυρνάνε ή να βρίσκονται στις παραλίες. Θα έπρεπε ή να αλλάξουμε ωρα ή να αλλάξουμε μέρα. Προτιμήσαμε, λοιπόν, να το πάμε μία ώρα αργότερα.

Πότε θα ολοκληρωθεί;

Στις 11/7 θα έχουμε τον τελικό.

Ποιο θεωρείς ότι είναι μέχρι στιγμής το πιο δυνατό ντουέτο;

Τάσος Ξιαρχός-Κόνι Μεταξά! Είναι συγκλονιστικοί! Δείτε και την ενόχληση του Τάσου Ξιάρχου με την παραγωγή.

Τι ισχύει με όσα λέγονται περί συμφωνιών για αποχωρήσεις;

Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο X και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς είναι δικαίωμά του.

Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή, που η συγκεκριμένη επιτροπή δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου και το υπόλοιπο 50% είναι οι ψήφοι των τηλεθεατών, τους οποίους δεν ελέγχω εγώ. Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από την εφαρμογή του καναλιού. Εγώ τα αποτελέσματα τα παίρνω πριν από το επεισόδιο.