J2US: Ενοχλημένος με την παραγωγή ο Τάσος Ξιαρχό - «Είδα κάτι που...»

Για αυτό δεν εμφανίστηκε στο celebrity room

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: Ενοχλημένος με την παραγωγή ο Τάσος Ξιαρχό - «Είδα κάτι που...»

Ενοχλημένος ήταν ο Τάσος Ξιαρχό στο χθεσινό επεισόδιο του J2US με την παραγωγή του show. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τις δηλώσεις του, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μια ημέρα μετά την προβολή της εμφάνισης του με την Κόνι Μεταξά.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό J2US είδαμε την Κόνι Μεταξά να εμφανίζεται μόνη της στο Celebrity Room και να μιλάει με την Βίκυ Κάβουρα για τα συναισθήματα της και την κριτική των τεσσάρων κριτών.

Τάσος Ξιαρχό Κόνι Μεταξά J2US

Μιλώντας σήμερα, ο Τάσος Ξιαρχό στην δημοσιογράφο, Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε και τον έκανε να μην εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες του Celebrity Room, μετά το τέλος της εμφάνισής, ενώ εμφανίστηκε με άλλα ρούχα στο τέλος του μουσικού show του OPEN.

«Επειδή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε και δε μπορώ να πω τι ακριβώς, νομίζω ότι δικαιώθηκα. Δε με στεναχώρησε κάποιος κριτής, αντιθέτως, έπρεπε να φανεί ότι με στεναχωρεί κριτής και εγώ το κατάλαβα για αυτό έγινε ότι έγινε. Είδα κάτι που δε θα δείτε εσείς… Από την παραγωγή μου ζήτησαν συγγνώμη… Τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η δήλωση του Νίκου Κοκλώνη για την ενόχληση του Τάσου Ξιαρχό στο J2US

Για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση και ο Νίκος Κοκλώνης βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση μετά το χθεσινό γεγονός.

«Στεναχωρήθηκε γιατί ο Σταμάτης άλλαξε τον βαθμό. Αυτό όμως συμβαίνει. Ακούνε έναν παίκτη, αποφασίζει, σκέφτεται… Τη βαθμολογία την έχουν δώσει πριν για να περάσει στα γραφικά, αν θέλουν να αλλάξουν κάτι πρέπει να μιλήσουν με την παραγωγή… Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια για το αν θα βάλουν ένα χαμηλότερο βαθμό τώρα ή μετά» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε ωστόσο, όλα τα χθεσινά highlights του J2US που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών είναι και το φιλί που έδωσε στο στόμα ο Τάσος Ξιαρχό στην παρτενέρ του, Κόνι Μεταξά.