Μαριέττα Χρουσαλά: Αφήνει άφωνα τα πλήθη με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της

Το καλλίγραμμο κορμί της που έκλεψε τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριέττα Χρουσαλά: Αφήνει άφωνα τα πλήθη με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της

Η Μαριέττα Χρουσαλά κλέβει τις εντυπώσεις με μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι και το καλλίγραμμο κορμί της σε παραλία στο νησί των ανέμων.

Μετά την καραντίνα και τις οικογενειακές της στιγμές με το σύζυγο και τα παιδιά της, απολαμβάνει επιτέλους τον ήλιο και τον υπέροχο καιρό στο νησί των ανέμων. Λίγες μέρες νωρίτερα, βρέθηκε οικογενειακά στο νησί της Μυκόνου όπου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλοσχηματισμένο κορμί της αλλά και με το μικροσκοπικό της μπικίνι.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Η Ελληνίδα καλλονή απήλαυσε τις ζεστές θερμοκρασίες και το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου και η κάμερα του Mykonos Live TV την αποθανάτισε να απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία της Φτελιάς στη Μύκονο. Μετά από τρεις γέννες η πρώην Σταρ Ελλάς καταφέρνει να διατηρεί άψογη τη φόρμα της και το καλογραμμένο κορμί της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να λανσάρει τη δική της συλλογή με σανδάλια.

Τα παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά μεγάλωσαν και είναι κουκλιά - Σε ποιον μοιάζουν;

Η Μαριέττα Χρουσαλά έμεινε στο σπίτι και ζύμωσε ψωμί με τα παιδιά της!

Στο σπίτι έμεινε και η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία βρήκε τον χρόνο να μπει στην κουζίνα και να ζυμώσει. Μαζί με τα τρία της παιδιά, η παρουσιάστρια αποφάσισε να φτιάξει ψωμί, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το Instagram της!

Ο κορωνοϊός μας έχει κλείσει όλους μέσα κυριολεκτικά, με πολλούς διάσημους να ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από το πώς περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι, αυτές τις ημέρες.

Οι ασχολίες πολλές και διάφορες με την μαγειρική πάντως να νικά! Έτσι λοιπόν και η Μαριέττα Χρουσαλά, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα με τα παιδιά της και να ζυμώσουν ψωμί! Μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει και σχετικές φωτογραφίες ως story στο Instagram! Να πούμε βέβαια ότι ακόμα έφτιαξε και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για τα παιδιά της, που δεν ήταν άλλο από ένα κυνήγι θησαυρού, μέσα στο σπίτι πάντα!

Εκτός αυτού βέβαια τα παιδιά συνεχίζουν να κάνουν και εξάσκηση για το σχολείο, καθώς καλό είναι να μην χάνουν επαφή, παρόλο που δεν γίνονται μαθήματα! Δείτε και το μήνυμα που έστειλε σε όλες της μανούλες η Ζενεβιέβ, από το GNTM, με αφορμή τις εξελίξεις με τον ιό.

Δείτε και τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Η Μαριέττα Χρουσαλά φτιάχνει ψωμί με την οικογένεια της