Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε φόρεμα στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Ίδιο χρώμα έχει φορέσει και η Χριστίνα Μπόμπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Φόρεσε φόρεμα στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Φόρεμα στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη και σίγουρα θα το επιλέξουν πολλές για τις βραδινές του βόλτες φέτος. Της πήγαινε πολύ και σίγουρα θα απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από όλους.

Μάλιστα, εκτός από αγαπημένο είναι και το πιο κολακευτικό χρώμα του καλοκαιριού. Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών, αλλά και σε επιδερμίδες, ενώ θα δείχνει τέλειο σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

Πρόκειται για το χρώμα της μέντας σε μια πιο light εκδοχή. Είτε αν το επιλέξεις σε μια καθημερινή πιο casuak εμφάνιση, είτε σε μια πιο βραδινή εμφάνιση, συνδύασε το με κόκκινο κραγιόν και ένα sparkly μακιγιάζ για ένα άκρως καλοκαιρινό look.

Όπως είδαμε στην φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, η ηθοποιός το φόρεσε απλά. Χωρίς κοσμήματα ή έντονο μακιγιάζ. Ενώ το συνδύασε με φλατ πέδιλα.

Αυτό είναι το φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη στο πιο καλοκαιρινό χρώμα

Βάσω Λασκαράκη instagram φόρεμα

Επίσης, χωρίς ίχνος φίλτρων στο πρόσωπο και στο σώμα της, πόζαρε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Δείτε την και θα πάθετε πλάκα.

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε μπότες στο απόλυτο χρώμα και μίνι φόρεμα

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε πράσινες μπότες και μίνι φόρεμα! Ο Σουλτάτος δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του και το ίδιο και εμείς, αφού το look ήταν αν μη τι άλλο άψογο!

Η καλλονή ηθοποιός, μετά το ταξίδι της για τα Χριστούγεννα, επέστρεψε πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ! Έβαλε το φλοράλ μίνι της, έβαλε κι τις πράσινες μπότες της και προκάλεσε ταραχές.

Το εν λόγω στιλ της πάει πολύ και η αλήθεια είναι πως αν και το πράσινο χρώμα είναι αρκετά τολμηρή επιλογή για παπούτσια, την Βάσω Λασκαράκη την δικαίωσε! Τόσο πολύ, που ο Λευτέρης Σουλτάτος είμαστε σίγουροι πως δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία: