Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το απόλυτο μπικίνι της σεζόν - Κοστίζει 140 ευρώ

Από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το απόλυτο μπικίνι της σεζόν - Κοστίζει 140 ευρώ

Η Βάσω Λασκαράκη κατάφερε για ακόμα μία φορά να κλέψει όλες τις εντυπώσεις αφού επέλεξε να φορέσει το απόλυτο μπικίνι της φετινής σεζόν, από τη συλλογή της καλής της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου, το οποίο κοστίζει 140 ευρώ και κάνει πάταγο!

Η αγαπημένη ηθοποιός επιλέγει πολλές φορές κομμάτια από το Project Soma και όχι άδικα βέβαια, αφού πρόκειται για μοναδικά ρούχα και μαγιό που είναι ικανά να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Ένα από τα πιο hot κομμάτια της σεζόν είναι και το Palm Coast Bikini το οποίο φορεσε η Βάσω Λασκαράκη στις διακοπές της στην Κρήτη. Γαλάζιο και άκρως καλοκαιρινό, το μαγιό αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια που θα δούμε φέτος στις παραλίες.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχαμε δει την Βάσω Λασκαράκη να φοράει μία απίστευτη ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου. Ρίξτε μια ματιά στην υπέροχη εμφάνισή της.

Αυτό είναι το μπικίνι που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη

Αν θέλεις κι εσύ να το κάνεις δικό σου, τότε μπορείς να το βρεις εδώ.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι μαγικό - Η τεράστια αυλή με τα φυτά

Έχοντας ξεμπερδέψει από επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες της στο αγαπημένο της νησί. Κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα, τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού, ενώ δεν σταματά να τρώει μοναδικές λιχουδιές που ετοιμάζει ο σύζυγός της. Στο πλευρό της μάλιστα, βρίσκεται και η κόρη της με την οποία περνούν όλη την ημέρα μαζί.

Από τα μέσα του Ιουνίου, το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του, καθώς στο νησί ο Λευτέρης Σουλτάτος, εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το λαχταριστό brunch που έφτιαξε και απόλαυσε στην αυλή του σπιτιού της.

Η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην Κρήτη. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό στο νησί είχε δημιουργηθεί πανικός. Δείτε τι συνέβη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι