Με ολόσωμη φλοράλ φόρμα από την Αθηνά Οικονομάκου η Βάσω Λασκαράκη

Νέα φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κρήτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ολόσωμη φλοράλ φόρμα από την Αθηνά Οικονομάκου η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη, πόζαρε στην κάμερα, μπροστά από μία μαγευτική παραλία της Κρήτης, φορώντας την πιο στιλάτη, φλοράλ ολόσωμη φόρμα, από τη συλλογή του Project Soma, της κολλητής της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου.

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τις διακοπές της στην Κρήτη, μαζί με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο και μέχρι στιγμής δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό. Καθημερινά, η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες της.

Σαν μικρά παιδιά, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουτλάτος, παίζουν και απολαμβάνουν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι. Να σημειώσουμε πως οι δυο τους, πέρασαν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπως όλοι μας, μιας και αναγκάστηκαν να "παγώσουν" προσωρινά τις δουλειές τους.

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα με την οποία πόζαρε η Βάσω Λασκαράκη της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός πολύ συχνά επιλέγει να φοράει κομμάτια από τη συλλογή ρούχων της Αθηνάς Οικονομάκου, οι δυο τους άλλωστε είναι πολύ καλές φίλες. Να σημειώσουμε βέβαια, πως από αυτή τη συλλογή του Project Soma, μας "τρέλανε" και αυτή η φούστα που έβαλε η Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε τη εδώ και θα "τρελαθείτε"!

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι «δρόμοι» για τα νησιά βρήκαν ευκαιρία να φύγουν. Το ζευγάρι και η Εύα πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το χωριό του γνωστού σεφ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα ανεβάζουν και στιγμές από εκεί στα social media τους και το σπίτι τους είναι πραγματικά υπέροχο. Ο κήπος τους πραγματικά θα σε ξετρελάνει.

Μάλιστα έχουν και μια αιώρα σε αυτόν και διασκεδάζουν το βράδυ με την παρέα τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Σουλτάτος - Λασκαράκη κήπος