Με boho ολόσωμο μαγιό στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού

"Τρέλανε" το Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με boho ολόσωμο μαγιό στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει σε παραλία της Μυκόνου με το πιο στιλάτο boho ολόσωμο μαγιό και προκαλεί σωστό πανικό!

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις μαγευτικές διακοπές της και ως γνωστή λάτρης των social media, φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μπόλικα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Η Δούκισσα Νομικού έχει αφήσει για λίγο καιρό την Αθήνα και απολαμβάνει τις διακοπές στην Μύκονο, μαζί με την οικογένειά της. Εδώ και λίγες μέρες, το Instagram της Δούκισσας Νομικού έχει γεμίσει με φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων!

Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι η Δούκισσα Νομικού μας τρέλανε και τις προηγούμενες μέρες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με τον μικρό Σάββα. Δείτε τη εδώ και θα "λιώσετε"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με το boho ολόσωμο μαγιό στη Μύκονο

Φορώντας το πιο στιλάτο μαγιό, η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να κάνει χαμό στο Instagram με την πόζα της αλλά και με τις πολύ όμορφες κοτσίδες της, οι οποίες αποτελούν το νούμερο ένα trend στα καλοκαιρινά χτενίσματα.

Διώροφο το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο - Φωτογραφίες από την πισίνα...

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης υπερλατρεύουν την Μύκονο, γι αυτό άλλωστε και αντάλλαξαν εκεί όρκους αγάπης. Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες διατηρεί εκεί ένα συγκλονιστικό διώροφο σπίτι με όλα τα κομφόρ, όπως πισίνα, δωμάτιο καλεσμένων κλπ.

Η Δούκισσα Νομικού που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media ανά διαστήματα έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το Youweekly.gr ξέκλεψε κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα.

Αυτό είναι το εξοχικό της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσας Νομικού  σπίτι Μύκονος

Δούκισσας Νομικού  σπίτι Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσας Νομικού νησί των Ανέμων

Δούκισσας Νομικού  πισίνα