Δούκισσα Νομικού: «Έριξε» το Instagram με το κόκκινο μαγιό της - Η τρυφερή αγκαλιά του μικρού Σάββα

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: «Έριξε» το Instagram με το κόκκινο μαγιό της - Η τρυφερή αγκαλιά του μικρού Σάββα

Η Δούκισσα Νομικού κατάφερε για ακόμα μία φορά να "ρίξει" το Instagram με την εμφάνισή της και με το κόκκινο μαγιό που επέλεξε να φορέσει. Η παρουσιάστρια πόζαρε και πήρε τον μικρό της Σάββα, την πιο τρυφερή αγκαλιά.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Δούκισσα Νομικού έχει αποφασίσει να το απολαύσει μέχρι τελευταίο λεπτό. Η πανέμορφη μανούλα περνάει τις πιο όμορφες μέρες της μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δείτε επίσης εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο!

Μάλιστα, ως γνωστή λάτρης των social media, η Δούκισσα Νομικού, φροντίζει να ανεβάζει και αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον μικρό Σάββα.

Κρατώντας τον γιο της αγκαλιά, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει ούτε λεπτό το χαμόγελό της και έτσι τα likes έπεσαν "βροχή"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με το κόκκινο μαγιό

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε με μαύρο ολόσωμο κολλητό μαγιό και... ανέβασε την θερμοκρασία

Η Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το απέδειξε και με αυτή τη φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό και να ανεβάζει την θερμοκρασία στο Instagram.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην όμορφη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στο νησί των ανέμων βρίσκονται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια της, αφού δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί ο σύζυγός της.

Η Δούκισσα Νομικού, πολλές φορές μας έχει δείξει πως περνάει την ώρα της, τόσο στο απίστευτο σπίτι τους, όσο και στις βόλτες της.

Σε ένα από τα τελευταία της ποστς, την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα απίθανο μαύρο ολόσωμο μαγιό και έκανε χαμό.

Δούκισσα Νομικού μαγιό σώμα χωρίς ρετούς