Διώροφο το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο - Φωτογραφίες από την πισίνα...

Απλό, λιτό και ταπεινό δεν το λες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διώροφο το σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο - Φωτογραφίες από την πισίνα...

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης υπερλατρεύουν την Μύκονο, γι αυτό άλλωστε και αντάλλαξαν εκεί όρκους αγάπης. Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες διατηρεί εκεί ένα συγκλονιστικό διώροφο σπίτι με όλα τα κομφόρ, όπως πισίνα, δωμάτιο καλεσμένων κλπ.

Η Δούκισσα Νομικού που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media ανά διαστήματα έχει μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το Youweekly.gr ξέκλεψε κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα.

Αυτό είναι το εξοχικό της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσας Νομικού  σπίτι Μύκονος

Δούκισσας Νομικού  σπίτι Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσας Νομικού νησί των Ανέμων

Δούκισσας Νομικού  πισίνα

Οι κάμερες έπιασαν την Δούκισσα Νομικού σε μοναχική παραλία της Μυκόνου με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης για ακόμα μια χρονιά προτίμησαν την Μύκονο, αλλά ένα διαφορετικό κομμάτι αυτού, το πιο μοναχικό. Οι κάμερες του Youweekly.gr τους έπιασαν σε μια ήσυχη παραλία με τα παιδιά τους.

Η Δούκισσα Νομικού παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο υπέροχα αγγελούδια διατηρεί ακόμα κορμάρα (δείτε εδώ την διατροφή της)και είναι ολοφάνερο στο παρακάτω υλικό.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας με τον Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια παραλία με το ζευγάρι μας μετέφεραν πως ήταν πολύ ήρεμοι και αγαπημένοι. Η Δούκισσα έπαιζε έξω στην άμμο με τα παιδιά και ο Θεοδωρίδης τους κοιτούσε και τους θαύμαζε αφού η εικόνα της οικογένειάς του ήταν τόσο υπέροχη.

Δημήτρης Θεοδωρίδης παραλία Μύκονος

Δούκισσα Νομικού μαγιό

Δούκισσα Νομικού παραλία με τον Θεοδωρίδη