Στα Bershka το bikini top της Χριστίνας Μπόμπα μόνο 12,99€

Με αυτό θα κλέψεις σίγουρα όλες τις εντυπώσεις στην πλαζ

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στα Bershka το bikini top της Χριστίνας Μπόμπα μόνο 12,99€

Στα καταστήματα Bershka σας περιμένει ένα ολόιδιο bikini top με εκείνο της Χριστίνας Μπόμπα, στην ανεπανάληπτη τιμή των 12,99€.

Η κομψή Χριστίνα Μπόμπα μας έχει συνηθίσει στις στυλάτες εμφανίσεις της και όπως πάντα, ο,τι και να φορέσει γίνεται τάση, αν δεν είναι ήδη...

Η λίστα με τους ακολούθους της είναι τεράστια καθιστώντας την την κατεξοχήν Ελληνίδα influencer. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, όλες στο Instagram έχουν ήδη ξετρελαθεί με αυτό το τοπάκι που φόρεσε και σπεύδουν να το προσθέσουν στη συλλογή τους! Σας συμβουλεύουμε να μη το χάσετε!

Δείτε παρακάτω το τοπάκι της Χριστίνας

Χριστίνα Μπόμπα Μπικίνι Τοπ

Το σχεδόν identical bikini top από τα Stradivarius που σας προτείνουμε

Τοπ από μπικίνι πουά με βολάν

  • ΑΝΑΦ. 3999/631/060
  • 12.99 €

Stradivarius Μπικίνι Τοπ

Διαβάστε για τη δίαιτα που ακολουθεί πιστά η Χριστίνα Μπόμπα ούτως ώστε να αποκτήσετε κι εσείς την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Τσέκαρε και άλλο ένα μαγιό- "φωτιά" που σου βρήκαμε από τα Bershka

Αυτό το λεμονί ολόσωμο μαγιό που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka, είναι απλά ένα "όνειρο" και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι. Φόρεσέ το στην παραλία και ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Το καλοκαίρι έφτασε και σιγά σιγά θα πρέπει να ξεκινήσεις να εφοδιάζεις την ντουλάπα σου με τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ προκειμένου να ξεχωρίσεις.

Τα Bershka έχουν και πάλι τη λύση για εσένα με αυτό το απίστευτο μαγιό!

Το συγκεκριμένο μαγιό βέβαια θα μπορούσε άνετα να φορεθεί και σαν μπλουζάκι μέσα από αυτό το ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Bershka λεμονί μαγιό

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 19,99€. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.