Στο σκάφος με λευκό φόρεμα 54 ευρώ η Φαίη Σκορδά

Η εμφάνιση που «τρέλανε» το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο σκάφος με λευκό φόρεμα 54 ευρώ η Φαίη Σκορδά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα υπέροχο σκάφος, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, αξίας 54 ευρώ! Η εμφάνισή της αυτή προκάλεσε σωστό πανικό!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και έτσι κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη.

Τις τελευταίες μέρες, ανεβάζει ένα σωρό υπέροχα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και η ίδια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το φετινό καλοκαίρι της. Μετά τις διακοπές που απόλαυσε μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη Σκορδά πέρασε το χρόνο της με τα παιδιά της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά στο σκάφος με φόρεμα αξίας 54 ευρώ

Φαίη Σκορδά: Με κατακόκκινο φόρεμα αξίας 189 ευρώ προκάλεσε αναστάτωση

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει την μόδα και μέσα από αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει δώσει πολλές προτάσεις και ιδέες στις διαδικτυακές της φίλες. Με διαφορά ωστόσο, το κατακόκκινο φόρεμα που είδαμε να φορά αξίας 189 € προκάλεσε αναστάτωση.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές εκτός Αθηνών, ωστόσο δεν σταματά να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της στα social media. Από την Χαλκιδική όπου βρίσκεται με την οικογένεια της, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Όπως όταν δημοσίευσε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με το μεγάλο της γιο. Ο Γιάννης την πήρε μια τεράστια αγκαλιά και κατάφερε να απαθανατίσει αυτή την όμορφη στιγμή.

Χθες ωστόσο, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφία της, που εμείς με το που την είδαμε... πάθαμε πλάκα, ενώ αναστάτωσε όλες τις θαυμάστριες της που έσπευσαν να σχολιάσουν! Η παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας ένα απίστευτο κατακόκκινο midi gloss φόρεμα με μπούστο τύπου lingerie. Είναι ένα υπέροχο βραδινό φόρεμα, που τονίζει την θηλυκότητα.

Το φόρεμα αυτό λοιπόν θα βρεις στην εταιρία «Rich Girl Boudoir», κοστίζει 189 € και είναι διαθέσιμο και σε nude ροζ χρώμα! Δες το εδώ.

Αυτό είναι το κατακόκκινο φόρεμα της Φαίης Σκορδά αξίας 189 € που προκάλεσε αναστάτωση