Σούπερ έκπτωση στα μαύρα πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Από 59 ευρώ η τιμή τους έπεσε στα...

Θα τα βρεις στα Migato

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούπερ έκπτωση στα μαύρα πέδιλα της Βίκυς Καγιά - Από 59 ευρώ η τιμή τους έπεσε στα...

Θα πάθεις πλάκα με την σούπερ έκπτωση που θα βρεις στα μαύρα πέδιλα που φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Είναι αγαπημένης εταιρίας υπόδησης και από 50 € η τιμή τους έπεσε στα 30 €.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, λατρεύει τη μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις της εποχής. Θέλει όλες της ώρες της ημέρας να είναι στιλάτη και λαμπερή και κάθε φορά το καταφέρνει και με το παραπάνω, αφού σε κάθε εμφάνιση της αποσπά τα καλύτερα σχόλια.

Η Βίκυ Καγιά εκτός από λάτρης των ρούχων είναι και των παπουτσιών και για αυτό το λόγο φοράει στα πόδια της, μόνο τα καλύτερα κομμάτια. Όπως αυτά των Migato, τα οποία έχουν εκπτώσεις σε αγαπημένα ζευγάρια.

Ένα από αυτά είναι και τα μαύρα πέδιλα που φόρεσε η παρουσιάστρια - μοντέλο και «τρέλανε» το διαδίκτυο. Πρόκειται για το μαύρο ψηλοτάκουνο πέδιλο με αγράφα. Η τιμή του από τα 59 € έπεσε στα 30 € και αν θέλεις να το προλάβεις πρέπει να τρέξεις.

Αγόρασε το εδώ

Αυτά είναι τα μαύρα πέδιλα της Βίκυς Καγιά που βρίσκονται σε σούπερ έκπτωση

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο hot πέδιλα της σεζόν - Είναι Migato και... σε μοναδική τιμή!

Η Βίκυ Καγιά για ακόμα μια φορά προτίμησε για την εμφάνισή της στην εκπομπή του STAR, Shopping Star, να φορέσει πέδιλα από τα Migato και ομολογούμε πως είναι τα πιο hot της καλοκαιρινής σεζόν αφού έχουν συγκλονιστικό λευκό χρώμα με απίστευτη λεπτομέρεια επάνω. Επίσης, είναι αυτή την στιγμή σε μοναδική τιμή ενώ ανήκουν στη νέα συλλογή 2020.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτό τον οίκο παπουτσιών και... δεν το κρύβει καθόλου αφού προτιμά να τα φορά καθημερινά στην ζωή της είτε σε επαγγελματικές υποχρεώσεις είτε σε οικογενειακές εξόδους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό ανάρτησε φωτογραφία και τα χαζέψαμε! Υστέρα ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες γι αυτά.

Αυτά είναι τα hot πέδιλα της Βίκυς Καγιά από τα Migato

Βίκυ Καγιά πέδιλα Migato

Ο κωδικός είναι ST5911-L13 και κοστίζουν 55,00€.

Δείτε εδώ, επίσης, ακόμα ένα ζευγάρι από τα Migato που φόρεσε και ξεπουλάει σαν τρελό! Είναι μόνο για τολμηρές