Φαίη Σκορδά: Την κοιτούσαν όλοι οι λουόμενοι - Με μαγιό 164 ευρώ η παρουσιάστρια

Της έκανε σωματάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Την κοιτούσαν όλοι οι λουόμενοι - Με μαγιό 164 ευρώ η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει την μόδα και γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει. Αυτό το απέδειξε και με το μαγιό που φόρεσε σε αγαπημένη παραλία της Χαλκιδικής. Όλοι οι λουόμενοι την κοιτούσαν, καθώς της έκανε απίστευτο κορμί. Παρόμοιο σαν της παρουσιάστριας μπορείτε να βρείτε και εσείς με 164 €.

Από τη λήξη της εκπομπής της τον Ιούλιο, η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει και είχε σχεδιάσει επακριβώς τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δεν ήταν μόνο η ανάγκη της για ξεκούραση, αλλά και η διάθεσή της για αποφόρτιση από έναν κουραστικό χειμώνα που ναι μεν την κατέταξε πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης για 7η χρονιά, αλλά την έφερε και αντιμέτωπη με την πανδημία.

Για αυτό η Φαίη Σκορδά πέρασε το περισσότερο διάστημα των καλοκαιρινών της διακοπών στην Χαλκιδική, μαζί με τα δυο της παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, αλλά και τους γονείς της οι οποίοι κατέβηκαν από το Κιλ Κις.

Οι οικογενειακές βουτιές στη θάλασσα δεν είχαν τέλος. Μάλιστα, ο φωτογραφικός μας φακός είχε «τσακώσει» την παρουσιάστρια με ένα απίστευτο ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα, που της έκανε τέλειο σώμα. Αν το λάτρεψες όπως και εμείς, μπορείς να βρεις παρόμοιο στο e-shop stefaniafrangista.com με 164 €.

Αυτό είναι το μαγιό της Φαίης Σκορδά που κάνει 164 €

Φαίη Σκορδά με μαγιό

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από την τελευταία εξόρμηση της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Είναι απλά υπέροχα.

Στο σκάφος με λευκό φόρεμα 54 ευρώ η Φαίη Σκορδά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα υπέροχο σκάφος, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, αξίας 54 ευρώ! Η εμφάνισή της αυτή προκάλεσε σωστό πανικό!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και έτσι κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη.

Τις τελευταίες μέρες, ανεβάζει ένα σωρό υπέροχα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και η ίδια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το φετινό καλοκαίρι της. Μετά τις διακοπές που απόλαυσε μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη Σκορδά πέρασε το χρόνο της με τα παιδιά της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά στο σκάφος με φόρεμα αξίας 54 ευρώ