Με φόρεμα από τα Zara η Kate Middleton - Κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Τι κι αν είναι Δούκισσα του Κέιμπριτζ...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φόρεμα από τα Zara η Kate Middleton - Κοστίζει κάτω από 10 ευρώ

Μπορεί να είναι Δούκισσα, μπορεί να μένει σε παλάτι, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η Kate Middleton, αποφάσισε να βγει με φόρεμα από τα Zara, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 10 ευρώ και κοντεύει να ξεπουλήσει από τη στιγμή που το φόρεσε σε μία τηλεδιάσκεψη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Δούκισσα να εμφανίζεται με ένα φθηνό ρούχο, ενώ τα Zara και τα H&M αποτελούν δύο από τις πιο αγαπημένες επιλογές της μέλλουσας βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η 38χρονη μητέρα τριών παιδιών, που είναι δεινή φωτογράφος, εμφανίστηκε στη βιντεοκλήση μέσω Zoom, πολύ κομψή και στιλάτη.

Το midi φόρεμα είναι πράσινο χακί, με floral print, V neck και λεπτομέρεια από δαντέλα στο μπούστο και τα μανίκια. Στο τελείωμα έχει βολάν και σκίσιμο.

Το φόρεμα της Kate Middleton βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείτε να το κάνετε δικό σας δίνοντας 20 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή. Κοστίζει 9,99€ και θα το βρείτε εδώ, προσοχή ωστόσο γιατί μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Πολύ φθηνό ήταν και το φλοράλ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Δείτε το εδώ και θα σας πάρει το μυαλό!

Kate Middleton: Το φόρεμα της κοστίζει 49,95 ευρώ και κοντεύει να εξαφανιστεί

Η Kate Middleton, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, συχνά επιλέγει να ψωνίζει από εταιρίες που έχουν οικονομικές τιμές στα ρούχα. Όπως, αυτό το φόρεμα που φόρεσε και κοντεύει να εξαφανιστεί. Κοστίζει μόλις 49,95 € και η εταιρία υπάρχει και στην Ελλάδα.

Η Δούκισσα του Cambridg ηγήθηκε μιας διαδικτυακής συνάντησης για την Εθνική Ακαδημία Oak, και το παλάτι του Kensington κυκλοφόρησε ένα σύντομο κλιπ από την ειδική στιγμή. Το φόρεμα της, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το φόρεμα της Κate Middletton ήταν στις αποχρώσεις του μπλε με ανθισμένο μοτίβο από τα Marks & Spencer. Είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά και κοστίζει €49,95.

Kate Middleton εμφανίσεις

Μπορεί η Kate Middleton να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο συχνά δείχνει πως μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και με χαμηλό μπάτζετ και στα κοσμήματα. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, εμφανίστηκε σε ένα zoom call με σκουλαρίκια για τα οποία έδωσε κάτω από 10 ευρώ!