Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη πρεμιέρα του Love It

Τα πρώτα της λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη πρεμιέρα του Love It

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Love It» έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στους τηλεθεατές της θέλοντας έτσι να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΙ από το κανάλι της Κρήτης, χθες στις 12:00 για πρώτη φοράς μας καλησπέρισε μέσα από την συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.

Μετά ωστόσο την εκπομπή με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε:

«Πρεμιέρα σήμερα. Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς που μου στείλατε ευχές, ζεστά σχόλια, μηνύματα και απεριόριστη αγάπη. Σημαίνει πολλά για μένα».

Στην πρεμιέρα ωστόσο της εκπομπής της, σημειώθηκε και πρώτη γκάφα με το... όνομα της. Δείτε τι απίστευτο έγινε.

Ιωάννα Μαλέσκου Love It

Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα για το Love it - Το πλατό σαν γήπεδο και το εντυπωσιακό φόρεμά της

Επιτέλους, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης όπως πολλοί την αποκαλούν έκανε την εμφάνισή της στον αέρα του ΣΚΑΙ, με τη νέα καθημερινή εκπομπή Love it. Το πλατό έχει διαστάσεις γηπέδου και η ίδια στο καλησπέρα της έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό φόρεμά της.

Αφού έκανε στους τηλεθεατές μια ξενάγηση για το τι θα συμβεί σε κάθε χώρου του πλατού ξεκίνησε όλο χαρά την θεματολογία της παρουσιάζοντας το πάνελ της που απαρτίζεται από τον Παναγιώτη Χατζιδάκη, την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: