Έγινε το απίστευτο στην πρεμιέρα του Love it - Αντί για Ιωάννα είπαν τη Μαλέσκου...

«Έχει χάσει τα μυαλά του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε το απίστευτο στην πρεμιέρα του Love it - Αντί για Ιωάννα είπαν τη Μαλέσκου...

Πριν καλά καλά προλάβει να κάνει πρεμιέρα η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, έγινε το απίστευτο στον αέρα του Love it. Συγκεκριμένα, ο νέος συνεργάτης της, Παναγιώτης Χατζηδάκης, αντί για Ιωάννα αποκάλεσε την παρουσιάστρια... Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα πλατύ χαμόγελο και με την έναρξη της εκπομπής της, τους υποδέχθηκε και έκανε μία μικρή ξενάγηση στο νέο τεράστιο πλατό στο οποίο θα λαμβάνει χώρα η εκπομπή της - δείτε το εδώ.

Στη συνέχεια, υποδέχθηκε στο πλατό τους συνεργάτες της, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να είναι αυτός που βγήκε πρώτος.

«Γεια σου Κατερίνα», της είπε και η παρουσιάστρια έμεινε να τον κοιτάζει με αμηχανία.

«Κατερίνα; Να το το πρώτο μου λάθος» αναφώνησε ο Παναγιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε «Δεν είναι λάθος, ας ξανασυστηθούμε! Έχει χάσει τα μυαλά του γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς…» και με αυτόν τον τρόπο τον δικαιολόγησε!

Έτσι έδωσε τα χέρια η Ιωάννα Μαλέσκου με το κανάλι του Φαλήρου

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει πρεμιέρα σε μόλις δύο μέρες στον ΣΚΑΪ και σε συνέντευξη που παραχώρησε θέλησε να αποκαλύψει τα πάντα πίσω από την απόφασή της να δώσει τελικά τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου και να μετακομίσει οριστικά στην Αθήνα.

Από τη μέρα που η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το ποιο θα είναι το κανάλι που θα εντάξει στο δυναμικό του την Κρητηκιά παρουσιάστρια. Η ίδια διάλεξε τον ΣΚΑΪ και έτσι το Love it, θα ξεκινήσει σε λίγο - δείτε εδώ αναλυτικά την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αναφέρθηκε στην έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ καθώς και στο δυνατό της σημείο, το οποίο θα κάνει τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την εκπομπή της.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου για το πώς έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου σημείο; Για ποιο λόγο ο τηλεθεατής να επιλέξει να δει την εκπομπή;

Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο κόσμος «διαβάζει» και αμέσως καταλαβαίνει όλους εμάς τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Πόσο ειλικρινείς και προσιτοί είμαστε και τι έχουμε να προσφέρουμε. Πάντα σκέφτομαι ως τηλεθεάτρια, γιατί εγώ δεν θα άλλαζα κανάλι.

Δεν ξέρω ποιο θεωρείται δυνατό μου σημείο, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όλη η αγάπη και αποδοχή που εισπράττω από τον κόσμο, μέχρι τώρα, με κάνει να θέλω να εξελιχθώ σε έναν καλύτερο επαγγελματία, σε έναν καλύτερο άνθρωπο. Και να είμαι πάντα ο δικός τους άνθρωπος. Ταπεινά, σεμνά μα πάνω από όλα αληθινά.

Σε ένα ενημερωτικό κανάλι, πόσο εύκολα πήρες την απόφαση να πεις το «ναι»;

Ο ΣΚΑΪ για πολύ κόσμο έχει ταυτιστεί αποκλειστικά με την Ενημέρωση, την οποία πράγματι υπηρετεί άριστα όλα αυτά τα χρόνια. Ποιος είπε όμως ότι ένας σταθμός μπορεί να είναι μόνο Ενημερωτικός ή Ψυχαγωγικός; Οι άνθρωποι είμαστε όλοι διαφορετικοί, δεν αρέσουν όλα σε όλους.

Για αυτό και οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι πολλές και διαφορετικές, για να καλύπτουν το κοινό. Οι παραγωγές απογειώνονται όταν επιλέγονται οι κατάλληλοι άνθρωποι για το κάθε concept. Με όραμα, μεράκι και όρεξη για εξέλιξη. Και η νέα σεζόν θα τα έχει όλα αυτά!