Σημαντική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου

Έρχεται η πρεμιέρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση η οποία αφορά τη νέα εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου, με τίτλο Love it! Η παρουσιάστρια θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό και όλοι ανυπομονούν!

Το «Love it» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 12.00 και θα γίνει η αγαπημένη μας εκπομπή. Η Ιωάννα Μαλέσκου έρχεται με την παρέα της, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη και θα γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια.

Love it Ιωάννα Μαλέσκου

Μία εκπομπή με αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να συζητηθούν. Με χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας και προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Αλλά και με ειδικές στήλες και συμβουλές από special editors:

Love it!_Μαγειρική με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

Love it!_Άστρα με τον Κώστα Λεφάκη

Love it!_Fashion με τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Love it!_Ομορφιά με τη Ρούλα Σταματοπούλου

Love it!_Παιδί με την Εύη Σταθάτου

Love it!_House Keeping με τη Γεωργία Μπαδογιάννη

Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου

Από Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 12.00 στον ΣΚΑΪ

Σήμερα όλη η ομάδα του Love it βρέθηκε στο ΣΚΑΪ και η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία. Δείτε την εδώ!

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα όλο νόημα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it

Λίγες μέρες πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή "Love it", η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει στους τηλεθεατές της, ένα μήνυμα όλο νόημα! Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου η παρουσιάστρια έρχεται και είναι έτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση.

H Iωάννα Μαλέσκου δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της βήμα στην τηλεόραση και έτσι έδωσε ένα μικρό "teaser" στο κοινό.

Αυτό είναι το μήνυμα όλο νόημα που έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν την πρεμιέρα του Love it

"Βάδιζε στο μονοπάτι της ζωής με αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια. Μίλα από καρδιάς και ταυτίσου με καθαρές πράξεις. Διαφοροποιήσου από ό,τι δε σου ταιριάζει, χαμογέλα και προχώρα. Με σεβασμό, διαφάνεια και αξιοπρέπεια.

Να είσαι ο εαυτός σου. Από Δευτέρα 31/8 το ραντεβού μας θα είναι καθημερινό. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά." έγραψε στη νέα της ανάρτηση στο instagram.