Πανικός με το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια - Είναι στο πιο... εκκεντρικό χρώμα

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανικός με το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια - Είναι στο πιο... εκκεντρικό χρώμα

Τα νέα γυρίσματα για το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», έχουν ξεκινήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε για ακόμη μια φορά να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Αυτή που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα είναι με το μάξι φόρεμα της, το οποίο είναι σε ένα πολύ εκκεντρικό χρώμα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και γνωρίζει πολύ καλά, τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της, τι της ταιριάζει με το σωματότυπο, αλλά και με τα χρώματα της.

Έτσι λοιπόν, όσο ακόμη επικρατεί καλοκαίρι επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα χωρίς ώμους, με σκίσιμο στο αριστερό πόδι. Το σύνολο της, ολοκλήρωσε με ταμπά πλατφόρμες.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε έξαλλη με ένα περιστατικό και θέλησε να το μοιραστεί δημόσια. Δείτε τι συνέβη.

Θα πάθεις έρωτα με το βουργουνδί φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταματάει να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές τις επιλογές στο πλατό της εκπομπής της στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια όπως έχουμε δει, τολμά να κάνει νέους συνδυασμούς και επιλέγει «εκκεντρικές» trends, όπως το ruby red ή αλλιώς βουργουνδί φόρεμα της που είναι έρωτας.

Και το λέμε εκκεντρικό γιατί ήταν στο ίδιο χρώμα ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Αφού μέχρι και τις μπότες της συνδύασε στο ίδιο χρώμα του φορέματος της. Ωστόσο, της πήγαινε πάrα πολύ, τόσο στην σιλουέτα της, όσο και στα χρώματα της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει σε ένα από γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ, όπως είπα παραπάνω ένα απίστευτο ruby red φόρεμα, το οποίο είναι έρωτας. Είναι maxi και αέρινη γραμμή, με μακριά μανίκια με μαύρη λεπτομέρεια. Στο πάνω μέρος κλείνει τύπου πουκάμισο. Μάλιστα, το φόρεμα είναι δημιουργία angelos tsakiris.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μπότες sante shoes. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη, ενώ τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης.