Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: Η δημόσια καταγγελία - «Είναι επικίνδυνο»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: Η δημόσια καταγγελία - «Είναι επικίνδυνο»

Στο χωριό της και στο πατρικό της σπίτι βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, σήμερα κατά την επιστροφή της στην Αθήνα, ένα γεγονός την έκανε έξαλλη με αποτέλεσμα να κάνει μια δημόσια καταγγελία.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τον δρόμο όπου βρισκόταν και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις κακοτεχνίες και την ελλιπή συντήρηση, στο οδικό δίκτυο.

Η δημόσια καταγγελία της Ζέτας Μακρυπούλια

Εμφανώς εκνευρισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια είπε «Ο δρόμος είναι επικίνδυνο! «Ας γίνει κάτι επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο για να πηγαίνουμε ασφαλείς στο χωριό μας». Με αυτό τον τρόπο, ζήτησε από τους αρμόδιους να τελειώσει το έργο το οποίο έχει σταματήσει, αναφέροντας πόσο όμορφη είναι η διαδρομή Αγρίνιο-Καρπενήσι. Δείτε φωτογραφία από τον τόπο καταγωγής της.

Ζέτα Μακρυπούλια τόπος καταγωγής

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις που έγιναν γνωστές για την Ζέτα Μακρυπούλια. Μόλις έγινε γνωστό το πότε επιστρέφει στην συχνότητα του ANT1 με νέα επεισόδια του Ρουκ Ζουκ.

Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της η Ζέτα Μακρυπούλια - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε μία φωτογραφία κανονικό ντοκουμέντο μέσα από την οποία ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της.

Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για την αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία θέλει να το εκμεταλλευτεί μέχρι και την τελευταία μέρα, μέχρι να επιστρέψει οριστικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ που έχουν διακοπεί προσωρινά.

Αυτή είναι η καταγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια

H Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν έχει καταγωγή από το πανέμορφο χωριό, Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή, όπως μας ενημέρωσε με τη φωτογραφία της στα social media.

Ζέτα Μαρκυπούλια καταγωγή