Ζέτα Μακρυπούλια: Στο χωριό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η φωτογραφία με την μίνι πουκαμίσα

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Στο χωριό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Η φωτογραφία με την μίνι πουκαμίσα

Η Ζέτα Μακρυπούλια την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη στο χωριό της που δεν είναι άλλο από την Ποταμούλα, δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε. Μάλιστα, πόζαρε μπροστά στον φακό του αγαπημένου της και δημοσίευσε την φωτογραφία με την μίνι πουκαμίσα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Από την επόμενη εβδομάδα, να υπενθυμίσουμε, πως ξεκινάει ο 4ος κύκλος του Ρουκ – Ζουκ, με την παρουσιάστρια να δίνει καθημερινά ραντεβού στις 15:00 με τους τηλεθεατές του ANT1 και να ομορφαίνει τα μεσημέρια μας.

Μέχρι τότε η Ζέτα περνάει χαλαρές στιγμές, δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η απάντηση που είχε δώσει ο τραγουδιστής στα όσα γραφόντουσαν ήταν αφοπλιστική και έκλεισε πολλά στόματα.

Εργασίες στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπουλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά δύσκολο για το ζευγάρι. Όπως γράφει ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, καταστεί ιδιαίτερα δύσκολος ο προγραμματισμός τόσο των 15 συναυλιών του του τραγουδιστή, όσο και των διακοπών του με την αγαπημένη του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε φροντίσει όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, να επισκεφθεί από νωρίς την οικογένεια του στην Κύπρο όπου προγραμμάτισε και μερικές συναυλίες 7 και 8 Αυγούστου. Στην συνέχεια, αν και θα ήθελε, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να βρεθεί στην αγαπημένη του Πάρο, όπου διατηρεί σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι τους στην Πάρο πραγματοποιούνται κάποιες εργασίες και δεν είναι προσβάσιμο με το ζευγάρι να το επισκέπτεται για μια με δυο ημέρες, προκειμένου να συνεννοηθούν με το συνεργείο και να επιβλέψουν την πορεία της ανακαίνισης., όπως γράφει πάντα η εφημερίδα. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους που είναι μέσα στην φύση και έχει τεράστια πισίνα

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλη Χατζηγιάννης σπίτι Πάρος

Σπίτι Μιχάλη Χατζηγιάννη Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σχέση