Με μαύρη BSB φούστα η Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού

To look που πρέπει να αντιγράψεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μαύρη BSB φούστα η Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά με το look της καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού με μία τρομερή μαύρη φούστα από τα BSB, την οποία συνδύασε με το πιο must λευκό τοπάκι της φετινής σεζόν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές πως είναι μια γυναίκα με στιλ που ξέρει να επιλέγει τα ρούχα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υπέροχο σώμα της.

Έτσι δε θα μπορούσαμε να μην "κολλήσουμε" όταν την είδαμε να φοράει μία πανέμορφη μαύρη φούστα με τρουκς, την οποία μάλιστα έχει πάρει από τα BSB σε πολύ λογική τιμή! Χαμό η Φαίη Σκορδά, έκανε βέβαια και με αυτό το «κόσμημα» φόρεμα που επέλεξε.

Αυτή είναι η φούστα BSB με την οποία εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού η Φαίη Σκορδά

Η φούστα αυτή κοστίζει 59.99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Το φλοράλ BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά ξεπούλησε σαν... μανιακό

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει όλα τα κομμάτια της BSB και επιλέγει ρούχα της σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και στην καθημερινότητα της. Ένα ωστόσο φόρεμα της εταιρίας που είχε επιλέξει να φορέσει, φέτος το καλοκαίρι, ξεπούλησε σαν μανιακό.

Η παρουσιάστρια ακολουθεί όπως έχουμε δει όλες τις τάσεις της μόδας, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι. Για αυτό και σε κάθε εμφάνιση της, τραβάει όλα τα βλέμματα προς το μέρος της.

Αν σκρολάρεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις διάφορες προτάσεις για looks που έχει προτείνει στις διαδικτυακές της φίλες.

Μια από αυτές τις προτάσεις, είναι και το μίνι φλοράλ φόρεμα από την εταιρεία των BSB το οποίο ξεπούλησε σαν μανιακό φέτος το καλοκαίρι.