Σαν πριγκίπισσα εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά - «Κόσμημα» το φόρεμά της

Το πιο μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν πριγκίπισσα εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά - «Κόσμημα» το φόρεμά της

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά, φόρεσε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο μοιάζει με «κόσμημα» και η εμφάνισή της θύμιζε πριγκίπισσα. Η φωτογραφία της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια καθημερινά κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και το στιλ της είναι γνωστό πως έχει τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι το τελευταίο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν απλά μοναδικό. Κόκκινο εμπριμέ και μάξι, ένα ρούχο που σίγουρα θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκα.

Αυτό είναι το φόρεμα «κόσμημα» της Φαίης Σκορδά

Χθες μάλιστα, είδαμε και το σπίτι της και πάθαμε πλάκα! Δείτε το εδώ!

Φαίη Σκορδά: Το στενό BSB φόρεμα της κάνει πάταγο

Η Φαίη Σκορδά, λατρεύει τα ρούχα που έχει η αγαπημένη εταιρία BSB και για τις εμφανίσεις της έχουμε δει να επιλέγει πολλά κομμάτια της. Όπως ένα μοναδικό στενό φόρεμα, που έκανε πάταγο στο διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια, πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το γραφείο της, όπου την είδαμε να ποζάρει με το BSB φόρεμα της και σίγουρα το DM της θα γέμισε με θετικά σχόλια για το σύνολο της.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα στενό, μίντι φόρεμα της εταιρίας, σε γαλάζιο χρώμα. Συνδυάζοντας το με μια μαύρη ζώνη στη μέση και πέδιλα, δημιούργησε το απόλυτο office look!

Κορίτσια, πάρτε ιδέες!

Φαίη Σκορδά BSB φόρεμα

Να σημειώσουμε επίσης πως, αυτό το ψηλόμεσο σορτσάκι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα BSB, από τη πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε, ξεπουλάει όσο κανένα άλλο και όχι άδικα, αφού είναι χωρίς αμφιβολία το κομμάτι που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου.

Προκάλεσε φρενίτιδα η Φαίη Σκορδά με το ονειρικό BSB φόρεμα της

Φρενίτιδα προκάλεσε η Φαίη Σκορδά με ένα ονειρικό φόρεμα που φόρεσε στις διακοπές της. Θα το βρεις στην συλλογή των BSB και πρόκειται να το λατρέψεις.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1, λατρεύει την συγκεκριμένη εταιρία ένδυσης - υπόδησης και έχουμε δει να φοράει σε διάφορες εμφανίσεις της, επίσημες ή μη, - ακόμα και στην εκπομπή της - κομμάτια τους.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας εντυπωσίασε.

Η Φαίη Σκορδά, φορούσε ένα απίστευτο κίτρινο πουά, ραντέ, μίντι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ το οποίο και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε και με το λευκό ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Χαλκιδικής. Κοστίζει 364 € και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Φαίη Σκορδά BSB