Γεμάτο χαλιά το σαλόνι της Φαίης Σκορδά - Φωτογραφία από το σπίτι της

Τρομερός χώρος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεμάτο χαλιά το σαλόνι της Φαίης Σκορδά - Φωτογραφία από το σπίτι της

Ακόμα ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι της Φαίης Σκορδά βγήκε στη δημοσιότητα και από τη φωτογραφία που είδαμε, μπορέσαμε να καταλάβουμε πως το σαλόνι της αγαπημένης παρουσιάστριας είναι γεμάτο με χαλιά!

Πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, η Φαίη Σκορδά προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο της μπορεί μαζί με τα δύο παιδιά της. Έτσι, περνάει πολλές ώρες στο σπίτι και απολαμβάνει τις στιγμές με τους δύο αγγέλους της.

Το σπίτι της Φαίης Σκορδά επισκέφθηκε χθες και η καλή της φίλη και συνεργάτιδα Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία έπαιξε με τα παιδιά της παρουσιάστριας σαν μικρό παιδί και απόλαυσε μαζί τους τις πιο τρυφερές στιγμές.

Αυτό είναι το σπίτι της Φαίης Σκορδά

Όπως θα δείτε από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά, το σαλόνι της είναι γεμάτο με χαλιά και το πάτωμα είναι όλο ξύλινο.

Φαίη Σκορδά σπίτι

Μιας και είπαμε ωστόσο για τη Φαίη Σκορδά, δείτε εδώ την ανακοίνωση που βγήκε μόλις χθες από τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή της.

Φαίη Σκορδά: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι σαν... γήπεδο - Τα φωτιστικά τραβούν την προσοχή

Στην Αθήνα έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και οι προετοιμασίες για την εκπομπή της γίνονται πυρετωδώς, όπως και τα meeting με τους συνεργάτες της. Ωστόσο, όποτε τελειώνουν όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας, η παρουσιάστρια χαλαρώνει στο σπίτι της και συγκεκριμένα, στο σαλόνι της, που όπως είδαμε από ανάρτηση είναι σαν... γήπεδο, ενώ τα φωτιστικά είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.

Η Φαίη Σκορδά, έχει διακοσμήσει έτσι το σπίτι της, ώστε να είναι ο προσωπικός της παράδεισος, όπου θα ξεκουράζεται μακριά από όλους και όλα και θα περνάει χρόνο με τα δυο της αγγελούδια, τους γιους της.

Σε στόρι που είδαμε στο Instagram, το σαλόνι της παρουσιάστριας είναι τεράστιο και συνδέεται με την τραπεζαρία, ενώ οι ανοιχτοί τόνοι χρωμάτων, επικρατούν στον χώρο.

Μάλιστα, τα φωτιστικά που κοσμούν και τους δυο χώρους είναι απλά απίστευτα και θυμίζουν παλάτι. Ωστόσο, δείτε και το δεύτερο σπίτι της που είναι σαν... παλάτι.

Φαίη Σκορδά σπίτι