Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τη Φαίη Σκορδά

Ήρθαν τα νέα από τον ΑΝΤ1!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τη Φαίη Σκορδά

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Φαίη Σκορδά από τον ANT1 μιας και κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης της εκπομπής, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Πρωινό» έχει ήδη ανάψει τις «μηχανές» του και σχεδιάζει μια δυνατή χρονιά με ξεχωριστές στιγμές.

Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη Σκορδά έκανε την Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τη Φαίη Σκορδά

Στο τρέιλερ που μονοπωλεί πια τη ροή του καναλιού του Αμαρουσίου, η Φαίη Σκορδά φοράει το πιο όμορφο χαμόγελο της και αλλάζει συνεχώς ρούχα, ενώ δείτε εδώ για ποιο λόγο προκάλεσε σήμερα ρίγη συγκίνησης η παρουσιάστρια!

Φαίη Σκορδά: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι σαν... γήπεδο - Τα φωτιστικά τραβούν την προσοχή

Στην Αθήνα έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και οι προετοιμασίες για την εκπομπή της γίνονται πυρετωδώς, όπως και τα meeting με τους συνεργάτες της. Ωστόσο, όποτε τελειώνουν όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας, η παρουσιάστρια χαλαρώνει στο σπίτι της και συγκεκριμένα, στο σαλόνι της, που όπως είδαμε από ανάρτηση είναι σαν... γήπεδο, ενώ τα φωτιστικά είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.

Η Φαίη Σκορδά, έχει διακοσμήσει έτσι το σπίτι της, ώστε να είναι ο προσωπικός της παράδεισος, όπου θα ξεκουράζεται μακριά από όλους και όλα και θα περνάει χρόνο με τα δυο της αγγελούδια, τους γιους της.

Σε στόρι που είδαμε στο Instagram, το σαλόνι της παρουσιάστριας είναι τεράστιο και συνδέεται με την τραπεζαρία, ενώ οι ανοιχτοί τόνοι χρωμάτων, επικρατούν στον χώρο.

Μάλιστα, τα φωτιστικά που κοσμούν και τους δυο χώρους είναι απλά απίστευτα και θυμίζουν παλάτι. Ωστόσο, δείτε και το δεύτερο σπίτι της που είναι σαν... παλάτι.

Φαίη Σκορδά σπίτι