Ρίγη συγκίνησης από την Φαίη Σκορδά

Η ανάρτηση και η αποκάλυψη για τη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης από την Φαίη Σκορδά

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε με μια ανάρτηση της η Φαίη Σκορδά, με αφορμή την πρεμιέρα της που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες για μια ακόμη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό το ευχάριστο για τα επαγγελματικά της βήματα γεγονός, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της και να κάνει και μια αποκάλυψη για τη ζωή της και το όνειρο που είχε σαν παιδί.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια από τις φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και έγραψε στην λεζάντα της:

«Η εμπειρία είναι σημαντική ναι..
Το πιο σημαντικό τελικά όμως , είναι να εξελισσόμαστε κ να βάζουμε κάθε φορά καινούργιους στόχους...
18 χρόνια μαζί κάθε μέρα ,18 χρόνια καφεδίνο μαζί ,18 πρεμιέρες..
Παντα όμως με την ίδια αγωνία κ πάντα με το ίδιο πάθος..
Με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα όταν ήμουν ακόμα μικρό κοριτσάκι κ έλεγα στη μαμα μου «Όταν μεγαλώσω θα γίνω παρουσιαστρια» Σας ευχαριστώ πολυ».

Δείτε και φωτογραφία από το απίστευτο καμαρίνι της στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Στο φουλ οι μηχανές για την Φαίη Σκορδά

Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το «Πρωινό» έχει ήδη ανάψει τις «μηχανές» του και σχεδιάζει μια δυνατή χρονιά με ξεχωριστές στιγμές.

Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη Σκορδά έκανε την Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της.

Φαίη Σκορδά πρεμιέρα ΑΝΤ1

Μέσα σε ένα ιδιαιτέρως ζεστό κλίμα, με πολλά χαμόγελα, οι βασικοί συντελεστές του «Πρωινού» ανέλαβαν… δράση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη.

Η Φαίη Σκορδά ευδιάθετη και με πολλή ενέργεια, έδωσε, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα.

Φαίη Σκορδά εκπομπή

Παρούσα ήταν και η νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Χρύσα Ζορκάδη.

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1