Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με ολόσωμη φόρμα αξίας 250 ευρώ

Ψάξαμε και την βρήκαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με ολόσωμη φόρμα αξίας 250 ευρώ

Φορώντας μία ολόσωμη φόρμα αξίας 250 ευρώ, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει πάνω σε μία βέσπα και τρελαίνει το κοινό της! Η νέα κολεξιόν ρούχων της Αθηνάς Οικονομάκου έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες μέρες και η ηθοποιός φροντίζει να δίνει στους followers της μια γεύση από την συλλογή της.

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει πάνω στη βέσπα, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα σε nude απόχρωση, η οποία ανήκει στη νέα κολεξιόν της.

[/OEmbed]

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πολύ μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι η συλλογή του Project Soma είναι πολύ προσεγμένη και τα κομμάτια της γίνονται ανάρπαστα!

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου
Η φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδυναμία στα ακριβά ρούχα κι αυτό φαίνεται κι από μία πρόσφατη εμφάνισή της με φόρεμα αξίας 300€

Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Αθηνά Οικονομάκου με το εξώπλατο της

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε για ακόμα μία φορά να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει κανονική αναστάτωση στο διαδίκτυο μιας και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο "καυτό" εξώπλατο τοπάκι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι έχει ολόκληρη συλλογή με ρούχα μαζί με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.

Καθημερινά μέσα από αναρτήσεις που κάνουν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε μερικά μοναδικά κομμάτια. Έτσι λοιπόν είναι λογικό και η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μια ντουλάπα γεμάτη με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της.

Το συγκεκριμένο ρούχο ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά μιας και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλάτη της ηθοποιού και είναι σίγουρο πως θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ένα πολύ σικάτο και κομψό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και εννοείται πως είναι από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιλέγει να το φορέσει η Αθηνά Οικονομάκου - Δες εδώ πώς το είχε συνδυάσει στις διακοπές της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με εξώπλατο που προκάλεσε αναστάτωση