Με φόρεμα σχεδόν 300 ευρώ η Αθηνά Οικονομάκου

Είναι από τη νέα κολεξιόν της συλλογής της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φόρεμα σχεδόν 300 ευρώ η Αθηνά Οικονομάκου

Η νέα κολεξιόν της συλλογής ρούχων της Αθηνάς Οικονομάκου κυκλοφόρησε και η αγαπημένη ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα φόρεμα που κοστίζει σχεδόν 300 ευρώ!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει πολύ μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι η συλλογή του Project Soma είναι πολύ προσεγμένη και τα κομμάτια της γίνονται ανάρπαστα!

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν η ηθοποιός έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με τα ρούχα από τη νέα συλλογή της και εμείς εντοπίσαμε το φόρεμα που φοράει σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, ενώ ένα κομμάτι που αγαπήσαμε από την καλοκαιρινή κολεξιόν, είναι αυτό το εξώπλατο τοπάκι. Δείτε το εδώ.

Αυτό είναι το φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου που κοστίζει σχεδόν 300 ευρώ

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

Ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Αθηνάς Οικονομάκου - Βίντεο μέσα από το σπίτι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να ανεβάσει ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της, στο οποίο ποζάρει στην ντουλάπα της. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να μην παρατηρήσουμε πως ξεχειλίζει από ρούχα!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι έχει ολόκληρη συλλογή με ρούχα μαζί με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.

Καθημερινά μέσα από αναρτήσεις που κάνουν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε μερικά μοναδικά κομμάτια. Έτσι λοιπόν είναι λογικό και η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μια ντουλάπα γεμάτη με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε, έχει κρεμάστρες και ράφια με ένα σωρό φορέματα φούστες και μπλούζες. Είναι χωρίς αμφιβολία, το όνειρο κάθε γυναίκας. Βέβαια πρόσφατα είδαμε και το καμαρίνι της Βίκυς Καγιά το οποίο είναι γεμάτο με παπούτσια και πάθαμε πλάκα - δείτε το εδώ.

Αυτή είναι η ντουλάπα στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου