Ξεχειλίζει από παπούτσια το καμαρίνι της Βίκυς Καγιά - Σκέτο όνειρο

Στα backstage του Shopping Star

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεχειλίζει από παπούτσια το καμαρίνι της Βίκυς Καγιά - Σκέτο όνειρο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται μέσα στο καμαρίνι της στο Star, όπου ετοιμάζεται καθημερινά για το shopping star και απ'όσο είδαμε, ξεχειλίζει από παπούτσια! Είναι ένα σκέτο όνειρο!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά. Το shopping star επιστρέφει στην τηλεόραση σε λίγο καιρό και η ίδια είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ με τη νέα σεζόν του επιτυχημένου παιχνιδιού μόδας που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Για το λόγο αυτό φροντίζει πολύ συχνά να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα σωρό υπέροχα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια.

Όπως θα δείτε τα ράφια που έχει δίπλα της η παρουσιάστρια είναι γεμάτα από παπούτσι και είναι αλήθεια πως μία τέτοια ντουλάπα θα ήθελε να την έχει στο δωμάτιό της κάθε γυναίκα, ενώ δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε χθες η Βίκυ Καγιά για τα τεστ κορωνοϊού!

Βίκυ Καγιά καμαρίνι

Αλώβητη η Βίκυ Καγιά - «Έσκασε» η ευχάριστη είδηση

Για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα 5η η Βίκυ Καγιά επιστρέφει με το Shopping Star. Η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να βγει αλώβητη από τον ανταγωνισμό και να κατακτά την πρώτη θέση της τηλεθέασης πολλές φορές.

Το παιχνίδι μόδας, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που του χαρίζει εύκολα την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του με «είδωλο» να έχουν όλοι τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τις απίστευτες ατάκες του.

Η πρεμιέρα λοιπόν του Shopping Stat έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή να μένει σταθερά στην ώρα της ρίχνοντας τίτλους έναρξης καθημερινά στις 15:50.

Να σημειώσουμε πως εκτός της τηλεόρασης, η Βίκυ Καγιά ετοιμάζει και κάτι άλλο καινούριο.

Έτσι έχει καταφέρει και έχει βγει αλώβητη από τον ανταγωνισμό η Βίκυ Καγιά

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για την Βίκυ Καγιά με το που βγήκε στη δημοσιότητα η τηλεθέαση της Δευτέρας 17/8. Το Shopping Star έκανε για ακόμη μια φορά το "θαύμα" του και σημείωσε απίστευτα νούμερα στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Η εκπομπή μόδας του STAR έφερε χαμόγελα - όπως κάθε φορά άλλωστε - στο κανάλι. Έχει καταφέρει να κατακτήσει την αγάπη των τηλεθεατριών και βρίσκεται σταθερά σε υψηλά νούμερα στον πίνακα της τηλεθέασης.

Αυτή είναι η ευχάριστη είδηση για την Βίκυ Καγιά και το Shopping Star

Χθες το μεσημέρι η Βίκυ Καγιά με το Shopping Star σημείωσαν 20,3%, ενώ σε τέταρτο έφτασαν μέχρι και το 26,7%.