Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για το τεστ κορωνοϊου

«Κάθε πέντε μέρες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για το τεστ κορωνοϊου

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη όπου μίλησε για το GNTM. Μάλιστα, αποκάλυψε πως κάνουν πολύ συχνά τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της τεστ για τον κορωνοϊό.

«Στην αρχή είχα επιφυλάξεις για την εισαγωγή των αγοριών μέσα στο GNTM, για το πώς θα λειτουργήσουν με τα κορίτσια. Δεν το είχα εικόνα. Και θα δείτε κάτι ανεπανάληπτο. Έχουν ταιριάξει όλα τέλεια. Είναι κάτι διαφορετικό.

Λόγω του Covid-19 χρειάστηκε να κάνουμε πολλές «εκπτώσεις» στα κόνσεπτ φωτογραφιών και των γυρισμάτων, αφού δεν επιτρέπονταν πολλά να γίνουν για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά έχει βγει καταπληκτικό πρόγραμμα με κούκλους και κούκλες.

Κάνουμε όλοι τεστ κάθε πέντε μέρες. Όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες» τόνισε η Βίκυ Καγιά. Να σημειώσουμε πως τεστ για κορωνοϊό, έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου.

Εκτός των τεστ στο GNTM η Βίκυ Καγιά και οι συνεργάτες της στο καμαρίνι τηρούν όλα τα μέτρα

Τα γυρίσματα του GNTM 3 έχουν ξεκινήσει και οι 4 κριτές έχουν πάρει θέσεις μάχης για να βγάλουν για ακόμη μια χρονιά το επόμενο μοντέλο της Ελλάδος. Η Βίκυ Καγιά μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα ωστόσο, έκανε την ανάρτηση της στο Instagram και μας έδειξε το λαμπερό καμαρίνι της.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να βγει στον αέρα ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων, ο οποίο θα είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Όχι μόνο γιατί θα είναι αγόρια κορίτσια, αλλά και γιατί θα δούμε στην θέση του κριτή την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πριν από λίγες ώρες, η Βίκυ Καγιά μας έδειξε το λαμπερό καμαρίνι της, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι και αν είναι Κυριακή, οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς! Φέτος στο GNTM θα δούμε αλλαγές και μέσα στο σπίτι, αφού θα υπάρχουν δωμάτια χωρίς κάμερες. Δείτε τι άλλο θα αλλάξει.

Βίκυ Καγιά GNTM καμαρίνι