Αθηνά Οικονομάκου: Ανακοίνωσε πως έκανε τεστ κορωνοϊού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Ανακοίνωσε πως έκανε τεστ κορωνοϊού

Η Αθηνά Οικονομάκου γύρισε από τις διακοπές της και έπιασε ξανά δουλειά. Πρώτα ωστόσο, θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να κάνει τεστ κορωνοϊού προκειμένου να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά, Έλα στη θέση μου, ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού, αναγκάζουν τα κανάλια να παίρνουν αυστηρά μέτρα προκειμένου να αποφύγουν την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου χρειάστηκε να κάνει τεστ προκειμένου να δει αν είναι θετική, ωστόσο ακόμα τα αποτελέσματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η ίδια πάντως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Αθηνά Οικονομάκου τεστ κορωνοϊού

Απίστευτη χαρά για την Αθήνα Οικονομάκου - H ανακοίνωση της

Απίστευτη είναι η χαρά που έχει η Αθηνά Οικονομάκου και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συμβαίνει;

Η ηθοποιός είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά της βήματα, είτε τις εξορμήσεις ή τις βόλτες με την οικογένεια της.

Ενώ, όπως μπορεί να δει κανείς αν σκρολάρει στο προφίλ της, δίνει πολλά στιλιστικά tips για τις διαδικτυακές της φίλες, καθώς λατρεύει την μόδα.

Χθες, όμως θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για μερικά πολύ ευχάριστα νέα που αφορούσαν την ίδια. Δημοσίευσε λοιπόν μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και έκανε γνωστό:

«Είμαι τόσο χαρούμενη!!Αρχικά γιατί είδα με άλλο μάτι αυτό το υπέροχο και τρομερά προσεγμένο νησί, τα Κυθηρα, που οφείλω να παραδεχτώ πως το είχα αδικήσει και δεύτερον επειδή YUPIII φτάσαμε το 1.000.000 followers!!Και ναι,STAY TUNED, γιατί έρχονται πολλές πολλές εκπλήξεις!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ».

Προχθές ωστόσο, έκανε γνωστά μερικά πολύ όμορφα νέα για το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και την ίδια. Δείτε τι συνέβη.