Θετικός στον κορωνοϊό ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

Νέο «χτύπημα» στον χώρο του αθλητισμού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Λέτσε, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά τις εξετάσεις που έκανε στην Ελλάδα, προτού μεταβεί στην Ιταλία.

Ο 29χρονος χαφ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και δεν θα ξεκινήσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους. Να υπενθυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο Γιουσέιν Μπόλτ.

Πηγή: athensmagazine.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο Κωνσταντίνος Τζολάκης

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, καθώς βρέθηκε θετικός ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Τζολάκης. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις. Όλα τα άλλα τεστ βρέθηκαν αρνητικά.

Συναγερμός έχει σημάνει και στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς μετά τον Κώστα Παπανικολάου, εντοπίστηκε και δεύτερου κορωνοϊού, αυτή τη φορά βέβαια στην αναπτυξιακή ομάδα που αγωνίζεται στην Α2.

Συγκεκριμένα, μέλος της αναπτυξιακής ομάδας, που συμμετέχει στν Α2 κατηγορία, βρέθηκε θετικό σε τεστ, με τις προπονήσεις να σταματούν μέχρι να είναι όλα τα τεστ αρνητικά.

«Μέλος του σταφ της Αναπτυξιακής ομάδας, Ολυμπιακού B' Piraeus Bank, βρέθηκε θετικό σε τεστ για Covid-19.

Οι προπονήσεις διακόπηκαν άμεσα και θα ξεκινήσουν και πάλι όταν λάβουμε τα αποτελέσματα των νέων τεστ που υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και σταφ, εφόσον είναι όλα αρνητικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ανησυχία έχει ξεσπάσει και για τον 17χρονο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στην Κρήτη.

Κορωνοϊός: Διαγνώσθηκε θετικός παίκτης του Ολυμπιακού

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ενός παίκτη της ΑΕΚ που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Παράλληλα, πρόσφατα μάθαμε ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Δείτε παρακάτω ποιος είναι ο εν λόγω αθλητής και ποια είναι τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τον σύλλογο.

Αυτός είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Θετικός Κορωνοϊός Πάικτης Ολυμπιακός

Πιο συγκεκριμένα, κρούσμα κορωνοϊού σημειώθηκε και στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος ήρθε με καθυστέρηση από την Πορτογαλία και ήδη, με την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, έχει μπει σε απομόνωση στην οποία θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Στον Ολυμπιακού έχουν θέσει ήδη σε εφαρμογή ό,τι ορίζει το πρωτόκολλο που έχει οριστεί από την επιτροπή υγείας της χώρας.

Όπως είναι λογικό η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου θεωρείται αμφίβολη.

Διαβάστε εδώ αναφορικά με τον αθλητή της ΑΕΚ που επίσης διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ΠΗΓΗ: protothema.gr