Βίκυ Καγιά: Ετοιμάζει το νέο της βήμα και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Το βίντεο ανακοίνωση που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Ετοιμάζει το νέο της βήμα και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η Βίκυ Καγιά όπως φαίνεται, ακόμη δεν τελείωσε το καλοκαίρι και ήδη το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι αυξημένο. Εκτός του GNTM και του Shopping Star, ετοιμάζει άλλο ένα βήμα. Το ανακοίνωσε με ένα απίστευτο βίντεο το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, είναι από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του χώρου της showbiz και η μια δουλειά υποδέχεται την άλλη τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και στο χώρο της τηλεόρασης.

Όσον αφορά λοιπόν την μόδα, η Βίκυ Καγιά ετοιμάζει ένα καινούριο project, το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε στο Instagram της ένα βίντεο από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε.

Στην συγκεκριμένη φωτογράφιση την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της κάτι που σήκωσε θύελλα θετικών σχολίων. Ανάμεσα στα σχόλια και αυτό του Άγγελου Μπράτη, το οποίο της έγραψε πολλές παλαμάκια emoji. Δείτε ωστόσο και μια αδιανόητα ευχάριστη είδηση που έγινε γνωστή για την Βίκυ Καγιά.

Αυτή είναι ανάρτηση για το νέο επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Καγιά που σήκωσε την θύελλα αντιδράσεων

Το βίντεο της Βίκυς Καγιά έκανε την ανακοίνωση για το νέο της βήμα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και παρουσιαστές με δημοσιογράφους έχουν πάρει θέσεις «μάχης». Η Βίκυ Καγιά θέλοντας να ανακοινώσει και η ίδια τα ευχάριστα, δημοσίευσε ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει παντού.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο από το χειμώνα θα βρίσκεται στην τηλεόραση για ακόμη μια χρονιά με δυο project στο STAR. Το ένα είναι το Shopping Star και το άλλο το αγαπημένο GNTM που στον τρίτο κύκλο θα έχουμε και άντρες και γυναίκες.

Η Βίκυ Καγιά, η οποία είναι λάτρης του Instagram μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Χθες ωστόσο, θέλησε να κάνει με τη σειρά της, την ευχάριστη ανακοίνωση πως το GNTM 3 είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα. Το trailer κυκλοφόρησε και είναι άκρως απολαυστικό. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το "θαύμα" του έκανε και το Shopping Star με αποτέλεσμα να σκορπίσει χαμόγελα.

Αυτό είναι το βίντεο ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα νέα