Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Αθηνά Οικονομάκου με το εξώπλατο της

Η φωτογραφία που "γονάτισε" το Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Αθηνά Οικονομάκου με το εξώπλατο της

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε για ακόμα μία φορά να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει κανονική αναστάτωση στο διαδίκτυο μιας και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο "καυτό" εξώπλατο τοπάκι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι έχει ολόκληρη συλλογή με ρούχα μαζί με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.

Καθημερινά μέσα από αναρτήσεις που κάνουν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε μερικά μοναδικά κομμάτια. Έτσι λοιπόν είναι λογικό και η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μια ντουλάπα γεμάτη με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της.

Το συγκεκριμένο ρούχο ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά μιας και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλάτη της ηθοποιού και είναι σίγουρο πως θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ένα πολύ σικάτο και κομψό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και εννοείται πως είναι από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιλέγει να το φορέσει η Αθηνά Οικονομάκου - Δες εδώ πώς το είχε συνδυάσει στις διακοπές της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με εξώπλατο που προκάλεσε αναστάτωση

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος από το μαγιό της! Με που ανέβηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έπαθε σοκ όλο το διαδίκτυο μιας και η ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι δείχνει πραγματικά να μην έχει τέλος για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν άφησε ούτε λεπτό από τις διακοπές της να πάει χαμένο και τις αξιοποίησε και με το παραπάνω.

Ενώ έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς, Έλα στη θέση μου, η Αθηνά Οικονομάκου εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακό της και επισκέφθηκε το Γύθειο, και συγκεκριμένα το πατρικό της σπίτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό που έκανε το διαδίκτυο να πάθει σοκ

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία και μία ωστόσο είναι αλήθεια, πως η χθεσινή ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε τόπλες με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και μοίρασε πολλαπλά εγκεφαλικά. Αυτή η φωτογραφία ξετρέλανε τους διαδικτυακούς φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου οι οποίοι το έδειξαν μέσα από τα χιλιάδες likes που της χάρισαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες.