Έφυγε ξανά από την Αθήνα η Αθηνά Οικονομάκου - Τι συνέβη;

Δεν έχει τέλος το καλοκαίρι για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε ξανά από την Αθήνα η Αθηνά Οικονομάκου - Τι συνέβη;

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι γυρίσματα για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» ωστόσο με το που έφτασε το Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός αποφάσισε να φύγει ξανά από την Αθήνα. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι συνέβη, η Αθηνά Οικονομάκου πήγε και πάλι διακοπές.

Το καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου δείχνει να μην έχει τέλος. Η ηθοποιός απόλαυσε και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές, κυρίως στο Γύθειο όπου βρίσκεται και το πατρικό της σπίτι.

Έτσι, αποφάσισε να επισκεφθεί για ακόμα μία φορά τους γονείς της και με το που τελείωσε το γύρισμα, επέστρεψε στο Γύθειο για να κλέψει μερικές ακόμα στιγμές καλοκαιριού.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχα στιγμιότυπα από τον τόπο της, ωστόσο μία φωτογραφία της ήταν αυτή που ξεχώρισε και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δείτε εδώ και μία αποκάλυψη που έκανε χθες η Αθηνά Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε την... αληθινή εικόνα της στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η... αληθινή εικόνα της, καταρρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα στερεότυπα που υπάρχουν στον κόσμο του διαδικτύου.

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram - με 1.000.000 ακόλουθους - ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και να είναι αυθόρμητη ακόμα και μπροστά στις κάμερες.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγη ώρα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία δείχνει το Instagram εναντίον της πραγματικότητας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ανάρτησή της μάζεψε χιλιάδες likes!