Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Τι συνέβη με τον σύζυγό της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, απαντώντας σε μία μεγάλη απορία που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες, οι οποίες συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια από τους followers της.

Χθες το βράδυ, ο χιουμοριστικός διαδικτυακός λογαριασμός Soula Glamorous έκανε ένα Q&A. Κάποια στιγμή, ένας follower αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να βγάζει η Αθηνά Οικονομάκου τόσο ωραίες φωτογραφίες και η Soula Glamorous απάντησε πως έχει κι εκείνη την ίδια απορία.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ανέφερε λοιπόν στο story της την Αθηνά Οικονομάκου και εκείνη έσπευσε να απαντήσει: «Πέρα από την πλάκα, ο Μιχόπουλος τις βγάζει, αλλά είναι ακριβός κορίτσια»!

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγος

Αθήνα Οικονομάκου: Νέες φωτογραφίες από το σκάφος του Φιλίππου Μιχοπούλου

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου, στο πλευρό της οικογένεια της. Η ηθοποιός δεν ήρθε καθόλου στην Αθήνα, ενώ έκαναν πολλές εξορμήσεις με το σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Όπως φαίνεται λόγω κορωνοϊού δεν έκαναν τις διακοπές τους στην Σαντορίνη και τις πέρασαν στο πανέμορφο Γύθειο, όπου το σπίτι τους μοιάζει με παλάτι.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου είναι όλες μαγικές. Ενώ, παρόλο που γύρισε στην Αθήνα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τις όμορφες στιγμές που πέρασε.

Για το λόγο αυτό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές νέες φωτογραφίες από μια εξόρμηση που έκαναν με το σκάφος στα Κύθηρα.

Να σημειώσουμε πως προχθές η Αθηνά Οικονομάκου έκανε και μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την εταιρία All Over.