"Ώρα για Μελέτη": Αυτό είναι το σύνολο της Ελεονώρας που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Κατάφερε πάλι να αναδείξει τον πιο τέλειο συνδυασμό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέκαθεν ήταν γνωστή για τις στυλιστικές της επιλογές. Κάνει τα πιο σικ ντυσίματα και όλα τα υποστηρίζει στο έπακρο. Στο σημερινό επεισόδιο (01/10) "Ώρα για μελέτη" μας άφησε πάλι με το στόμα ανοιχτό.

Από την παλέτα των χρωμάτων, το άσπρο και το μαύρο είναι πάντα η πιο safe επιλογή. Συνδυάζονται με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και δύσκολα δεν θα αναδειχθεί ωραία σε έναν σωματότυπο. Στην Ελεονώρα, δε, ο συνδυασμός αυτός ήταν το κάτι άλλο!

Λευκό πουκάμισο με ασπρόμαυρη φούστα και ένα ζευγάρι μαύρες σικ γόβες. Δες εδώ το σύνολο!

Τι συνέβη στην Ελεονώρα Μελέτη και έφυγε τρέχοντας από το πλατό;

Ελεωνόρα Μελέτη: Η τούρτα έκπληξη και τα γενέθλια στο πλατό!

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και φυσικά οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην της κάνουν έκπληξη! Φυσικά η έκπληξη έγινε στο πλατό της εκπομπής!

Όπως αποκαλύφθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής στο Instagram, οι συνεργάτες της από τον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 89,8 FM, λίγο πριν βγει η Ώρα για Μελέτη στον αέρα τής εμφάνισαν μία υπέροχη τούρτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία έδειχνε υπέροχη μέσα στο σμαραγδί φόρεμά της που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί με χαμόγελο υποδέχτηκε τους συνεργάτες της στο πλατό και φυσικά έσπευσε να σβήσει τα κεράκια της υπέροχης τούρτας που εμφανίστηκε μπροστά της.

Οι συνεργάτες της τραγούδησαν το γνωστό τραγουδάκι και εκείνη πολύ ευτυχισμένη έσβησε τα κεράκια και ευχαρίστησε τους πάντες για τη βροχή από ευχές που δέχτηκε. Τα πάνω κάτω έφεραν Μάνεσης - Μελέτη!

Δε, όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ο Νίκος Μάνεσης έσπευσε να της ευχηθεί on air χρόνια πολλά με την ίδια να λάμπει από χαρά και να ευχαριστεί τους πάντες, για ακόμα μία φορά για τις ευχές τους από καρδιάς.

Μελέτη - Μάνεσης γενέθλιαΜελέτη γενέθλια πλατόΜελέτη γενέθλια