Έφεραν τα πάνω κάτω στον ALPHA Μάνεσης - Μελέτη

Έσκισαν στα νούμερα τηλεθέασης (11/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφεραν τα πάνω κάτω στον ALPHA Μάνεσης - Μελέτη

Τι κι αν έπεσαν τα νούμερα τηλεθέασης την Πέμπτη, χθες (11/9), η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης κατάφεραν για ακόμα μία φορά να φέρουν τα πάνω κάτω στον ALPHA και να εξασφαλίσουν την πρωτιά στην μάχη της τηλεθέασης.

Το νέο πρότζεκτ του καναλιού φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μία νέα και φρέσκια ιδέα, ενώ είναι η πρώτη εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη σε πρωινή εκπομπή μετά από αρκετά χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το φοβερό δίδυμο του καναλιού έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να σημειώσει μοναδικά νούμερα και να αφήσει κατά πολύ πίσω του τον ανταγωνισμό σε μία δύσκολη ζώνη όπως αυτή του πρωινού.

Με αυτά τα νούμερα έφεραν τα πάνω κάτω στον ALPHA Μάνεσης και Μελέτη

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 14,2
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11,8
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 2,9
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 21,2
  • Open: Επικοινωνία 3,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,1

Δείτε εδώ την απίστευτη πτώση σε νούμερα που είχε η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» την Πέμπτη 10/9

Ναταλία Γερμανού: "Εκθείασε" την Ελεονώρα Μελέτη και τη νέα της εκπομπή

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να "εκθειάσει" την Ελεονώρα Μελέτη και τη νέα εκπομπή που ξεκίνησε στον ALPHA με τίτλο «Ώρα για Μελέτη», στο πλευρό του Νίκου Μάνεση.

To νέο ξεκίνημα της παρουσιάστριας φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει το κοινό κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά και στα νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ τα ποσοστά που σημείωσε στην πρεμιέρα.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να δώσει τα συγχαρητήριά της στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή της.

«Μπράβο κοριτσάρα μου και σε όλη την ομάδα σου! Σου πάει τόσο πολύ. Γρήγορο, άμεσο, δε βαριέσαι ούτε δευτερόλεπτο», έγραψε με τους followers της να εκθειάζουν την Ελεονώρα.